Стреляха по автобус на градския транспорт в Пловдив снощи. Няма

...
Стреляха по автобус на градския транспорт в Пловдив снощи. Няма
Коментари Харесай

Отново стреляха по автобус на градския транспорт в Пловдив

Стреляха по рейс на градския превоз в Пловдив нощес. Няма потърпевши хора, рейсът е изпълнявал последния си курс за денонощието. В него са пътували двама души с изключение на водача и кондукторката. Строшено е стъкло в предната част на рейса, където стои кондукторът.

" Аз слязох да го подгоня, 100 % държеше оръжие. Позачуди се, позачуди и реши да побегне. Аз побягнах след него, само че влезе в тъмното и ме беше боязън да побягна след него. (...) Човекът, който излезе на ярко и който бягаше, беше някъде към 35- до 40-годишен ", сподели водачът Васил Василев пред Българска национална телевизия тази заран.

Кондукторката Райна Бочукова призна, че се е изплашила. " Не можем изрично да кажем, че е стреляно с оръжие, чака се ново стъкло от Турция след минимум месец ", добави Васил Тодоров, началник " Градски превоз " в " Хеброс бус " - Пловдив.

За трети път единствено в границите на един месец атакуват рейс в пловдивския квартал " Столипиново ". Полицията търси следващия стрелец.

" Ежемесечно имаме такива произшествия. При предходния случай доста оказа помощ видеонаблюдението, с цел да бъдат разкрити младежите. Подобрено осветяване би помогнало за понижаване на такива случаи. Често рейсовете са обект на вандалски прояви ", сподели още Веселин Дошков, шеф на " Хеброс бус " - Пловдив. По думите му е належащо засилено полицейско наличие в района и в квартал " Столипиново ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР