Стрелба по автобуси на градския транспорт разследват в Добрич. Първият

...
Стрелба по автобуси на градския транспорт разследват в Добрич. Първият
Коментари Харесай

Втора стрелба по автобус на градския транспорт в Добрич

Стрелба по рейсове на градския превоз проверяват в Добрич. Първият случай е станал на 27-ми февруари вечерта, когато в автобуса е имало и деца. Вторият е от през вчерашния ден, като за благополучие и в двата случая няма потърпевши.

" Минавайки около този блок, чух безусловно сериозен екот навръх това място, сега в което се намираме ".

Хинко Хинев е водач в общинското дружество „ Градски превоз Добрич ” от януари. И в никакъв случай не е предполагал, че може да му се случи сходен случай. Датата е 27 февруари, към 20 часа, в края на курса му в квартал „ Строител ”.

" Вътре имаше малолетни лица – първо за тях се стряска човек и последно мисли за себе си. За благополучие съумях персонално аз да ги трансферира към различен сътрудник, който минаваше съвсем по същото време " ", споделя Хинко Хинев.

Младият мъж споделя, че щастливата развръзка е чиста случайност.

" Ако беше примерно час и половина – два по-рано, пътникопотокът е много по-засилен и не се знае към този момент дали нямаше да има по-сериозни последици ", сподели водачът.

Счупеното стъклото е заменено незабавно. Стряскащото е, че през вчерашния ден обстановката се повтаря с негов сътрудник, който открива стрелбата едвам откакто се прибира в депото – наранена е единствено рамката на задния десен прозорец.

" За мен това към този момент след втория път е безусловно целеустремено ", сподели Хинко Хинев.

Все още няма публична информация кой и с какво е стрелял по рейсовете.

" Не знам с какъв тип оръжие е стреляно, само че с какъвто и да е, това е акт, който просто е непростителен и доста се надявам полицията да си свърши работата, и да откри виновника, тъй като това е евентуално еднакъв човек ", уточни Павел Павлов, заместител – кмет на Община град Добрич.

От Община Добрич се надяват полицията да залови причинителя бързо.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР