Стратегически за региона на Бургас, комплексът Central park бе отличен

...
Стратегически за региона на Бургас, комплексът Central park бе отличен
Коментари Харесай

Комплексът Central Park Бургас с престижната награда Сграда на годината


Стратегически за района на Бургас, комплексът Central park бе отличен с премия на церемонията Сграда на годината 2022. Инвеститорите от „ Сентрал парк Бургас ”, арх. Димитър Иванов Шаренков и изпълнителите на плана от „ БМ ” ООД в лицето на Веселина Кобелева, обектов началник, получиха специфичната премия в категорията Бизнес здания, от уредниците Градът Медия Груп на гала, която се организира нощес, в София ивент Център.

Това бе единственият отличен план в категорията „ бизнес “ отвън рамките на София. „ От името на вложителя в Сентрал парк Бургас, сърдечно благодарим за това отличие. Присъствието на всеки един от Вас тук като елитът на строителната промишленост значи, че тази година е свършена отлична работа. И всички осъществени и номинирани планове го потвърждават. За нас е чест да бъдем измежду вас, представяйки комплекс Central Park, който е от стратегическо значение за Бургас и района. На уредниците от Градът Медия Груп - Благодарим Ви, за тази гала и за влиятелния конкурс, който организирате към този момент 21 години и посредством който давате естрада на създателите в строителната промишленост “, обявиха отличените по време на приемането на премията.

Проектът Central Park Бургас, който към този момент навлиза във финалната си фаза на създаване, е от стратегическо значение за района, само че заема водещо място измежду цялостната съвременна идея за бизнес и жилищни парцели в страната. Комплексът се подрежда измежду плановете, които могат да поемат провокациите на post-covid средата на работа и живот. Оптимизирани бизнес пространства, които доставят всичко належащо за успеваемост на работния развой, в комбиниране с паркова, градска среда и изгледи към морето. Co-working пространството, което към този момент е готово и е с потенциал 2 500 души, работещи в един и същи миг, обезпечава продуктивна среда за млади и енергични експерти, които търсят съвсем невъзможното комбиниране на работно пространство, носещо ентусиазъм и комфорт без непотребни затруднения.

Изчерпателност на всички типове услуги, без потребността от спомагателна логистика е един от стремежите на вложителите. Другите две съществени цели при реализацията на плана са създаване на съвременни пространства, подобаващи за IT хъб в Югоизточна България, както и устойчива екосистема на работа и живот. Последните две се изпълват със наличие с внедрените най-модерни цифрови и IT решения при строителството на комплекса, като не е позволен нито един компромис. Възобновяема сила и пасивни технологии за осветяване, отопление и изстудяване. Строителството дава отговор на най-високите международни стандарти и се употребяват всички средства за ограничаване на въглеродните излъчвания.

Да работиш и живееш на едно място е идея заложена още с първата копка на Central park Бургас, а на последната миля преди цялостната му реализация е видно, че е реализиран уравновесен микс от офиси, жилища, retail зони, под земята паркинг, бизнес развъдник и co-working зони с опция за основаване на подобаваща среда за централизация и образование на фрагменти.

По информация от вложителите втopa фaзa от реализацията на плана пpиĸлючвa дo 31 декември 2022 година и в мoмeнтa ce въвeждa в eĸcплoaтaция. Дo cpeдaтa нa 2023 година e oĸoнчaтeлнoтo зaвъpшвaнe нa цeлия ĸoмплeĸc (тpeтa фaзa).
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР