Страстта е това, което ни вдъхновява, води ни напред и

...
Страстта е това, което ни вдъхновява, води ни напред и
Коментари Харесай

Яна Маринова изгаря от любов в „Привличане“

Страстта е това, което ни въодушевява, води ни напред и кара сърцето ни да бие устремено. За някои тя се намира в изкуството, в танцовите стъпки, в завладяващите истории, за други – в основаването на нещо ново и неизмеримо.

Когато човек вложи от своя пламък в основаването на нещо ново, резултатът е изпепеляващ и изпълнен с страст.

Така напълно отдадени на българското слънце, земя и традиция, виновността от серията са господари на динамичните, одухотворени и изпълнени с неспокойствие дни!

Запознавайки се с екипа на новия български филм „ Привличане “, където в ритъма на любовта се впускат Яна Маринова и Александър Сано, можете да откриете още веднъж тази искра, плод на страстта. Опиянени от химията между тях, на чаша ETHNO Розе , двамата стоят един против различен, а неустоимият Сано притегля вниманието на дамата си с репликата „ С история не става, с танци също не става, в случай че и с три бутилки вино не стане, не знам. “



Филмът носи и пресен комизъм, чудесна музика, както и неповторими танцови осъществявания. Яна Маринова е същинска хала на дансинга, като извършва сама най-сложните поддръжки и съчетания. Освен това този филм е дебют за нея и като продуцент, в съдружничество с Башар Рахал. „ Дали сме всичко от себе си за този план, това е наше общо дете, както се майтапим “, разкриват двамата.

Ето за какво всичко, което можем да кажем за Яна Маринова, е Съвременна, Българска, Вдъхновяваща – същинска ETHNO фикция.

 

ЯНА МАРИНОВА: СТРАСТТА МЕ ДЪРЖИ ЗАВИНАГИ В БЪЛГАРИЯ

Яна, има ли в действителност розето на ETHNO усет на ягоди, както казваш на Сано в една от паметните подиуми на „ Привличане “?

Абсолютно! Тази имитация въобще не беше по сюжет, реагирах напълно непринудено. По време на снимки алкохолът нормално се замества с подобаващ на цвят сок. Но този път аз бях късметлийка – виното в действителност имаше усет на ягоди. На младост и ентусиазъм за прелестен живот. После изобщо към този момент не играех в сцената, усещах се като на сантиментална вечеря. Коя жена не си мечтае за това чувство?...

Разкажи по какъв начин се роди привличането сред теб и ETHNO и може ли виното да ти бъде ентусиазъм в киното?

Хаха, в тази ситуация виното в киното беше ентусиазъм за приятност в действителния живот. Познавам ETHNO около „ Привличане “, признавам си. От българските виновност постоянно избирах алените, някак си не ми харесваше никое бяло или розе. Но след тази преживелица постоянно имам охладено ETHNO разполагаем. Изключително меко и свежо е. И най-важното – вкусно. Понякога го избирам с главно ядене, а различен път единствено с десерта. С две думи, научих се да си глезя.

Кое те въодушеви, с цел да изиграеш героинята си във кино лентата? Какво е да си секси учителка, с която се конкурират освен колежките, само че и ученичките й?

Танцуването. И имах страхотна потребност да кажа на всички това, което мисля, което усещам и което ме вълнува. Свободният човек има потребност да се показва и по този метод намира призванието, гения си и най-важното – други като себе си. А да се чувстваш секси и в по-зряла възраст, си е чиста проба изкуство. Всяка дама може да се научи. Ето нещо за домашно: да схванеш, че значимата си ти. Възрастта няма значение, когато обичаш себе си. В тази връзка направихме доста готин флашмоб. Видеоклип-изненада, въодушевен от. Професионална киногримьорка ме преобрази в бабичка, смесих се с тълпата и по време на открит танцов урок за „ Привличане “ се развихрих на дансинга, дегизирана като баба. Хората по този начин се смяха.... И какво се оказа най-после – че вино ETHNO може да преобрази всеки.



В „ Привличане “ на екрана си партнираш със Сано, зад кадър до теб е Башар Рахал. Какво те притегли у всеки един от тях? Как Башар се оправя като продуцент?

Познавам Сано от дълго време. Смея да го нарека другар. Но това е поради личността му. А като артист намерено му се удивлявам. От тези фини хора е, които могат да бъдат всеки, тъй като не играе функции, той ги живее. Разбира ги и ги обича. Създава си персонажите все едно от дете е пораснал като тях. Не е мъчно да си притеглен от подобен човек. У Башар ме притегли умеенето да съкратява дистанцията във взаимоотношенията от раз. Да завихря всичко към себе си. Да не приема „ не “ за отговор. Също страховит артист и характерен алфа мъж. Но с Башар като продуценти най-силно ни привлякоха две неща. Първо, да създадем готин филм за феновете. И второ, режисьорът му да се споделя Мартин Макариев.

Издай някоя по-пикантна преживелица „ зад кадър “?

Добреее. По време на фотосите постоянно ме закачаха, че нямам възприятие за комизъм. Един ден следва фотосесия за рекламните плакати на „ Привличане “ и аз пиша в група на момчетата да си носят чорапи и колани. Бях взела костюмите им, само че не бях сигурна къде са аксесоарите и по тази причина. Но за лукс, нали все съм сериозна, най-после пиша: „ П.П. това ще ви е стайлингът – голи, по чорапи и колани.:))) “

На другия ден момчетата идват с готови нови боксерки, кой на черепчета, кой на нещо друго си там, подготвени да ги снимат по чорапи и колани!?!?! Щях да падна от смях! В последна сметка веднъж се пошегувах, но по какъв начин!

Коя е онази българска линия, която най-силно те притегля и те прави горда, че си българка?

Страстта. Това е, което ме задържа вечно в България.



С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР