Страстна целувка между актрисата Рейчъл Макадамс и бременната съпруга на

...
Страстна целувка между актрисата Рейчъл Макадамс и бременната съпруга на
Коментари Харесай

Рейчъл Макадмс целува жената на агент 007

Страстна целувка сред актрисата Рейчъл Макадамс и бременната брачна половинка на Даниел Крейг – Рейчъл Уайз, разбуни духовете в обществените мрежи. Опасно околните връзки сред двете се развиват в общия им филм „ Неподчинение “, само че огромният интерес към сцената идва от самопризнание на звездата от „ Тетратдака “.

Макадамс съобщи, че Уайз е по-добра в снимането на полови подиуми, в сравнение с всеки мъж, с който си е партнирала. „ Героите би трябвало да се провиснал, с цел да станат по-отворени. Между нас имаше такава сила, каквато не съм усещала в никоя друга секс сцена с мъже в кариерата си. И двете се чувствахме спокойни и свободни. “, намигна пред Entertainment Weekly хубавицата, която роди скрито преди месец.

На режисьорския стол за „ Неподчинение “ сяда Себастиан Лелио, който е и сценарист дружно с Ребека Ленкиевич. Филмът се базира на едноименния разказ на Наоми Олдерман, а сюжетът наблюдава любовта на две дами, които се борят против затворените патриархални и религиозни общности. Лентата е на огромен екран от броени дни, а формалния си дебют направи по време на Международния кино фестивал в Торонто минлата година.

Източник: Монитор
Снимка: кадър от "Неподчинение "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР