Страшна жега настана, затова излезте рано сутринта на пазар, като

...
Страшна жега настана, затова излезте рано сутринта на пазар, като
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Кръгово кръстовище над булеварда вместо Б...

Страшна горещина настана, по тази причина излезте рано сутринта на пазар, като не пропускайте и новия броя на " Марица ". Той ще ви опише всички най-важни вести и най-пикантни злословия от Пловдив и България. Акцентите:

Кръгово кръстовище над бул. " Христо Ботев " вместо Бетонния мост

Нов пътен надлез, построен на мястото на Бетонния мост, на височина 6,20 метра над жп линията ще обезпечава различна връзка сред булевардите " Христо Ботев " и " Македония ". Съществуващото оборудване ще бъде съборено, откакто се приключи пробивът под Централна гара.

Новият възел ще се строи на два стадия, излиза наяве от абстрактен план, импортиран от НКЖИ в Община Пловдив и показан през вчерашния ден пред медиите от основния проектант на Пловдив Димитър Ахрянов.

16 деца от разнообразни религии идват на лагер в Пловдив

16 деца от разнообразни култури и религии идват в Пловдив за младежкия лагер „ Мост сред културите”, който се провежда от съдружие „ Източноевропейски конгрес за разговор - мостове”.

Почистването на „ Столипиново “ – задача невъзможна

Който успее да почисти по едно и също време всички улици в " Столипиново ", е за Нобел. Хората тук са родени да цапат и никой не може да се оправи с хигиената, признават управници, минали през кметството в " Източен ".

В специфична акция служащи от „ Чистота” и машини на КМД събраха и извозиха над 200 тона отпадъци от „ Крайречна” и „ Крайна”. Завчера обаче двете улици осъмнаха зарити с нови сметища.

Давидково дава курбан, с цел да няма жертви на пътя

В родопското село Давидково ще раздадат курбан, с цел да няма жертви и произшествия по пътищата. Това взеха решение локалните, откакто село Старцево изпрати през вчерашния ден в последния му път 37-годишния Владимир Пехливанов. Той почина на място в събота на пътя Давидково - Лъки, откакто се прекатурна с джипа си " Ланд Ровър ".

Българи инсталират неповторима смарт система в Истанбул

Иновативна смарт система за осветяване, инсталирана от българи, трансформира Музея за изобразително изкуство и статуя на Истанбул във вълнуващо прекарване. Заслугата за това е на експертите от завода на АББ България, споделя уеб сайтът Инженер.БГ.

Веси Бонева споделя приказка за обич

Веси Бонева смени няколко божествени транспарантни тоалета в замъка в Равадиново за новия си клип " Голо тяло ". Одеждите си кореспондираха идеално с екстериора. Много тюл и ярки цветове, транспарантни материи и предизвикателни кройки се смениха със секси боди за някои от сцените.

Героинята в клипа убеждава своята обич да съблече облеклата си, да даде своето голо тяло и двамата да се потопят в магията на чувствеността.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР