Страшен скандал се завихря около една от участничките в тазгодишното

...
Страшен скандал се завихря около една от участничките в тазгодишното
Коментари Харесай

Чеченката Марина лъсна в лесбо порно клип

Страшен скандал се завихря към една от участничките в тазгодишното издание на Фермата. Оказва се, че 46-годишната чеченка Марина Сучкова в действителност е много разкрепостена. Както тя сама разказва себе си, изключително в леглото. БЛИЦ се снабди с порно видео на русата хала, което е било излъчено по задгранична телевизия.

На клипа се вижда по какъв начин тя, дружно с друга русокоска нежно се допират чисто голи под един душ. Видеото продължава с горещи милувки сред двете, като те не се свенят изобщо, че са както майка ги е родила. В един миг ги сменят други две девойки, само че с много повече облекло по тях. От самия клип не излиза наяве по кое време тъкмо е сниман, нито къде. Има надписи към него, които са на немски език и съставляват реклами.

Марина е на 46 години. Тя е чеченка, която бяга от войната с Русия през 90-те години и остава в България. Тук среща любовта на живота си – художник, за който се дами и който е първият мъж в живота ѝ. Днес Марина е разведена, а от буйната ѝ обич са останали единствено безчет разгулен фамилни кавги и двама сина, които Марина отгледала сама. И двамата са футболисти. Големият е някогашният вратар на Славия и Левски – Стефано Кунчев.

В момента Марина е необвързана и споделя, че обожава свободата си. Описва се като полово разкрепостена - последният ѝ ухажор е бил с 19 години по-млад от нея.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР