Страшен бой се е заформил между фенове на Левски и

...
Страшен бой се е заформил между фенове на Левски и
Коментари Харесай

Страшен бой между фенове на Левски и ЦСКА! Левскар със сцепена глава

Страшен пердах се е заформил сред почитатели на Левски и ЦСКА след дербито сред двата тима в събота, приключило при резултат 2:2. Мелето е станало при ресторант за бързо хранене до пернишкото село Студена, написа ZaPernik.com.

Първоначално в заведението е имало последователи и на двата тима, само че след това идва нова група почитатели на ЦСКА и стартират да бият. Било е ужасно. Табли с бургери и пържени картофи хвърчали по главите на хората.

Всичко почнало ненадейно и за секунди. Служителите незабавно извикали полиция. На мястото са пристигнали и коли за спешна помощ, тъй като е имало потърпевши. Левскар е забелязан със сцепена глава. Клиентите на заведението се разбягали, умирайки от боязън.

Както е известно, сборичкване сред почитатели на " сините " и " алените " имаше преди дербито в София и Враца. Напрежение имаше и в Ботевград, където агитките се засякоха на центъра на града. На трибуните на стадион " Васил Левски " се сбиха почитатели на Левски, а две девойки (по едно от двете агитки) бяха настанени в болница, откакто вдишаха задушливия пушек от факлите.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР