Странно нещо е животът, както и отношенията помежду ни. Включително

...
Странно нещо е животът, както и отношенията помежду ни. Включително
Коментари Харесай

Кои жени влудяват мъжете

Странно нещо е животът, както и връзките посред ни. Включително и тези сред мъжете и дамите във връзките. Някои дами съумяват като по знамение постоянно да притеглят внимание, а други, макар че са красиви и умни, тъкмо противоположното. Защо се получава по този начин и какви са характерностите на дамите, които постоянно съумяват да подлудят един мъж, ще научим в този момент.

Кои дами са най-често изоставени?

Практиката демонстрира, че мъжете доста постоянно се разделят точно положителните дами – тези, които по всякакъв начин се стремят да угодят на обичания си. Обикновено те готвят, чистят и се грижат по през целия ден за половинките си. Някои може би и работят и на повече от едно място, а по едно и също време с това съумяват да отгледат и децата си. Накрая се оказва, че мъжът не прави оценка това и е податлив да изостави партньорката си без да му мигне окото. И, несъмнено, като за похлупак да отиде при тази, която не е направила безусловно нищо за него.

Какво влудява мъжете?

Така са устроени мъжете – не им е любопитно, в случай че нещо се сервира „ на тепсия “. Разбира се, той ще „ употребява “ това, което е получил напълно елементарно, само че … ще продължи да търси. Ще търси нещо, което да го плени, от което ще изгуби мозъка си и ще усети шеметно неспокойствие. Защото, най-много, мъжете се побъркват от недостъпността, безапелационни са психолозите.

За мъжете, настояват психолозите, нещо, което се реализира мъчно, постоянно се оценя по-високо. Причината за това се крие в детството, още веднъж по мнението на психолозите. Те дават следния образец – момчето няма да оцени изключително високо играчката-подарък, в случай че не я е желало мощно преди този момент.

А в същото време тази, за която е мечтал дълго време и е спестявал пари от джобните си, с цел да я има, ще се окаже най-желаната.

Подобно нещо се получава и когато мъжът си търси партньорка в живота. Твърде „ лесните “ дами провокират единствено неговия краткотраен интерес. Господата не ценят високо дамите, които са „ уловили “ елементарно, макар че те могат да са прелестни. Мъжете се интересуват повече от самото „ ловуване “ и в този смисъл сложната плячка им доставя най-голямо наслаждение.

Жени, които магнити за мъжете

Ако мъжете изоставят положителните си дами, които безумно ги обичат и обожават, поради кого го вършат? Отговорът е: за тези дами, които обичат себе си. Не става дума за арогантни и нарцистични дами, а просто за тези, които добре знаят своята стойност и я правят оценка високо.

Тази дама е извънредно горда и държи на свободата си. От нея в никакъв случай не би могло да се чака да издигне ползите на мъжа над своите. Нито пък ще го остави да се приближи прекомерно доста, с цел да може да го лъже или употребява. Не, тя е открита и играе почтено.

Коя е тя?

Жената-предизвикателство, жената-мистерия, която постоянно ще бъде като магнит за мъжете, защото е непредсказуема и ги поддържа в непрекъснато напрежение. Мъжът в никакъв случай няма да е сигурен, че тя е 100% негова благосъстоятелност и тъкмо това е нещото, което го влудява.

Как да се държите тогава, с цел да подлудите един мъж, ще научим в продължението на този материал.

ІІ-ра част:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР