Странният инцидент с НЛО, случил се в Аржентина през 1986

...
Странният инцидент с НЛО, случил се в Аржентина през 1986
Коментари Харесай

Странният инцидент с НЛО, случил се в Аржентина през 1986 г.

Странният случай с НЛО, случил се в Аржентина през 1986 година …Този чудноват случай се случва в Аржентина през 1986 година и е съвсем чужд за уфолозите.През нощта на 9 януари 1986 година, към 22:00 часа, в дребна плантация, която се намира покрай хълмовете на Сиера дел Пахарило, Есперанса Гомес, нейната сестра Сара и внукът й Габриел Гомес седят и играят карти.Изведнъж Есперанса чува тон като от кола, приближаваща към фермата. Жената прекъсва играта на карти и става от масата. Тогава мощна алена светлина стартира да навлиза в къщата през прозорците и вратите.Тримата отиват до прозореца и виждат интензивна алена светлина, движеща се напред-назад над хълмовете. Няколко секунди по-късно, „ нещо “, което излъчва тази алена светлина, се удря в огромна върба, която пораства на към 10 метра от вкъщи.
Тогава светлината изчезва, а всичко става безшумно и умерено.На идващия ден Есперанса излиза от къщата и вижда, че върбата е трансформирала зеления цвят на листата си в червеникав. След известно време, също толкоз бързо листата пожълтяват. Изглежда по този начин, като че ли дървото е полято с някаква киселина.На идната заран синът на Есперанса – Мануел Гомес, се връща от нощна промяна и кара към фермата. Изведнъж вижда необичайно черно леке ​​на югоизточния скат на хълма Пахарило. Той споделя на фамилията си за това и на идващия ден Мануел и синът му Габриел Гомес потеглят, с цел да огледат необикновеното място.

 2 1 - Странният случай с НЛО, случил се в Аржентина през 1986 година
Когато идват в региона, той наподобява по този начин като че ли е имало импровизиран пожар, само че, когато преглеждат изгорялата трева мъжете незабавно схващат, че нещо не е наред,. По някаква причина тревата е изгорена единствено от горната страна и изцяло невредима изпод, което е доста друго от елементарен горски пожар.

 3 1 - Странният случай с НЛО, случил се в Аржентина през 1986 година
За броени дни историята за странната алена светлина, идваща от НЛО и необичайния пожар, се популяризира измежду локалното население. Скоро доближава до кмета Диего Сеза, който е другар със семейство Гомес. Той неотложно събира проучвателен екип, с цел да проверява мястото на пожара.Есперанса Гомес им споделя всичко, което е видяла през нощта, в това число за мистериозната смяна на върбата.Снимката по-долу демонстрира по какъв начин Габриел Гомес рисува кръговиден летящ обект върху мокрия пясък, който е видял в нощното небе.

 4 1 - Странният случай с НЛО, случил се в Аржентина през 1986 година
Изследователският екип посещава региона на пожара и оглежда всичко там.Четете още: Продължава следствието на случай с НЛО през 1990 година (видео)Когато публикации за случая попада в медиите, публицисти и разнообразни учени стартират да посещават всеобщо къщата на Есперанса. По това време на върбата стартират да й капят листата, а очевидци споделят: „ Сякаш нещо е ускорило биологичното й време. “.Взети са проби от кората и листата на върбата и от дърветата, растящи до нея. Пробите са изпратени в лабораторията в Буенос Айрес, където са изследвани. Учените откриват, че по някакъв метод хлорофилът е извлечен и това е доказано от опит за овлажняване на листата, което се оказва невероятно.След като окапват всичките листа на върбата, след известно време още веднъж поникват листа, естествени и зелени, като че ли нищо не се е случило. На мястото на пожара и покрай дървото са събрани мъртви инсекти, почвени проби, камъни и пепел, които също демонстрират доста странни резултати. Например, някои камъни са трансформирали цвета си, ставайки доста по-тъмни от горната си страна.

 In 1986 in Argentina a UFO burned a hill sucked the insides of insects and took chlorophyll from a tree 5 - Странният случай с НЛО, случил се в Аржентина през 1986 година
Някои невероятни характерности са открити в насекомите, събрани на изгорялото място. Външно телата им наподобяват изцяло непокътнати, само че изцяло празни от вътрешната страна: като че ли нещо е изсмукало всичките им черва.

 6 1 - Странният случай с НЛО, случил се в Аржентина през 1986 година
Същото е и с останките на дребна жаба, открита в същия изгорен кръг. Външно тя наподобява изцяло невредима, по кожата й няма следи, че е била изложена на високи температури, само че всичките й вътрешни органи липсват, както при насекомите.

 7 - Странният случай с НЛО, случил се в Аржентина през 1986 година
Всичко това е доста необичайно, само че не могат да се създадат никакви разумни заключения, с изключение на, че може би НЛО им е въздействал, а цялата история изчезва доста бързо от страниците на вестниците.Година и половина по-късно, през август 1987 година, в същия район поражда огромен горски пожар, който опустошава всички хълмове на Сиера дел Пахарило.

 In 1986 in Argentina a UFO burned a hill sucked the insides of insects and took chlorophyll from a tree 9 - Странният случай с НЛО, случил се в Аржентина през 1986 година
Единственото място, което огънят заобикаля е същата зона, която е била изложена на въздействието на НЛО …

 8 - Странният случай с НЛО, случил се в Аржентина през 1986 година
Това наподобява на локалните поданици като същинско магьосничество. Няколко дни след огромния пожар, на това „ омагьосано “ място идва Хорхе Суарес дружно с журналиста Фернандо Габриел, с цел да ревизират дали там тревата гори. Растителността, вътре в кръга, елементарно се възпламенява от елементарна запалка, тъй че теорията, че НЛО е трансформирал това място негоримо, се проваля.През 1989 година испанският инженер Фернандо Хименес дел Осо и неговият екип идват в региона и откриват, че тяхното високо точно съоръжение е подложено на странни разстройства, които пречат на работата му.Според дел Осо НЛО евентуално е „ фиксирал “ някаква незнайна сила в земята, която, сходно на „ резултата на камбаната “, защищава тази земя от огън и предизвиква разстройства.Но, всичко остава тайнственост …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР