Странната история със сърничката Пипин започва, когато Одри Хепбърн получава

...
Странната история със сърничката Пипин започва, когато Одри Хепбърн получава
Коментари Харесай

ОДРИ и сърничката Пипин ♥ Едно изумително приятелство

Странната история със сърничката Пипин стартира, когато Одри Хепбърн получава ролята на Рима, “bird girl ” във кино лентата на режисьора Мел Ферер “Green Mansions ”. Филмът, основан на новелата на Уилям Хенри Хъдсън от 1904 година, е романс в тропическата гора, в който Одри играе измежду великолепието на флората и фауната. Режисьорът Ферер, който е и брачен партньор на Одри, изисква от нея да се движи свободно измежду животните в гората, по тази причина ангажира за фотосите дребна сърничка, която да живее с тях по време на кино лентата.

По това време, Хепбърн към момента се възвръща от присъединяване си в лентата на Джон Хюстън “The Unforgiven “. Независимо от ужаса й от коне, Хюстън я кара да снима сама каскадите на кон. При една от сцените, конят хвърля Одри от гърба си, а това провокира импровизиран аборт на бременната по същото време актриса. Ферер, угрижен за прочувственото положение на брачната половинка си, откровено се надява, че сърничката ще й помогне да се възвърне в процеса на фотосите.

И се оказва прав. Хепбърн обожава благото създание, което назовава Пипин, а двете реализират причудлива естетика в другарството си. Ип, което е галеното име на сърничката, съпровожда Одри на всички места – в супермаркети, до момента в който пазари, вкъщи, до момента в който си почива. Тяхната необикновена дружба продължава 4 месеца, а по-късно Одри връща Пипин в животновъдната плантация, откъдето е взета. Любимите й кучета са щастливи, че стопанката им още веднъж е отдадена единствено на тях, а самата Одри споделя, че обичта към животните е най-чистото прекарване, което човек може да има в живота си.

Снимки: vintag.es

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР