Странна седмица бе тази, мили приятели. В Катар отпаднаха още

...
Странна седмица бе тази, мили приятели. В Катар отпаднаха още
Коментари Харесай

Как група пенсионери се опитва да щурмува Райхстага

Странна седмица бе тази, благи другари. В Катар отпаднаха още няколко велики тима, а в Германия група пенсионери се опита да превземе Бундестага.

Светът към този момент не е това, което беше! Бразилия пада, Мароко продължава, Световното е по Коледа, а Волен спря да пие...

Това е мъчно, малко хора устоят душевен, когато всичко към тях се трансформира, постоянно е в придвижване, в никакъв случай не знаеш Германия ще премине ли през групата, Русия другарка ли е или зложелател, Бойко ще постави ли несъгласие на изборния закон или няма, или ще постави, или няма, или ще постави, не, няма... и по този начин да-не през целия ден...  Абе с една дума рецесия. Психическа!

В такива тежки времена е добре да има най-малко една константа към теб, за която да се хванеш и да се съхраниш. За България това е участието й в Шенген. Или по-точно казано неналичието на участие в Шенген. Ние в тоя Шенген, когато завлизахме, аз още бях госпожица, а българският народен тим по футбол се класираше за огромни футболни конгреси. Оттогава доста вода изтече, само че Шенген си стои все по този начин неосъществим и обгърнат в фантазии, мъгли и въжделения като един Камелот на българския преход.

Затова и българите са общо взето постоянни хора, лудостта ни е в граници и всеки пуч свършва там и където стартира - на масата в кръчмата.

А я ги вижте тия народи, дето са си в Шенген? Какво се случва с тях? В Нидерландия тоалетните станали унисекс, самият външен министър на Русия Лавров се възмути оня ден. Италия изобщо не взе участие на международното. А в Германия пенсионерите потеглиха да завладяват Бундестага.

Чухте евентуално за готвения прелом от принц Хайнрих Тринайсти? 50 души на обща възраст към 500 години възнамерявали да създадат държавен прелом, да пленят депутатите в Бундестага и да провокират прекъсване на тока в цялата страна. След преврата щели да върнат Втория райх и да основат нова войска. Даже към този момент били ушили униформите за тази нова войска. По принцип армията е войска, когато й купиш оръжия, само че и с нови парцалки става. Ние, българите, най-добре ги разбираме.

Също по този начин си назначили и кабинет в сянка, в който на висока позиция били двама гадатели, които с окултните си умения и сръчни хороскопи трябвало да предвиждат бъдещите дейности на кабинета.

Естествено, допускам, че те към този момент са уволнени. Егати и гадателите, щом не са съумели да видят идната полицейска акция против превратаджиите. Възможно е и да са я видели, само че да са не запомнили - все отново общата възраст на превратаджиите малко надвишава времето, в което България е била под турско робство.

Другото занимателно в тоя прелом, е, че принц Хайнрих се опитал неколкократно да се свърже с руснаците. От Кремъл обаче обявиха, че не са чували за него. Това да си прекомерно анормален даже за Кремъл си е сериозна диагноза.

Все отново управляващите в Москва работят с последователите на теорията за кемтрейлса, за ХАРП-а, за това, че Русия ще завоюва войната и други налудничави изказвания. А с принц Хайнрих решили, че е несириозно да се занимават.

Така става, когато епохи наред се жениш за сестрите си. Накрая резултатът е пуч като тоя в Германия.

Не знам дали затова, обаче оня ден и нашият цар се изтъпани на фотография с външния министър на съветската черква. Поне по този начин назовават Волоколамския митрополит Антоний. Трябва да признаем, че тъкмо в този момент, съвсем година след нападението на Русия над Украйна и цялостната изолираност на целия съветски хайлайф в света, да се снимаш в хола си с един от техните хора, е еднакво на това да платиш за предизборната акция на Доналд Тръмп. Явно и на цар Симеон врачките не са от най-квалитетните.

Иначе, немският прелом трябвало да се направи от 50 души. Те щели да завладяват Райхстага. Експертите в Германия викат - хаха, това е невероятно. Айде бе! И с един става, стига да има туба бензин в близост и да е българин. Както викат нашите специалисти - накарай българи на работа, да те научат на ум.

Добре, че бензинът доста нарастна, а пенсионерите в България едвам свързват двата края, щото другояче отиде Народното събрание.

Но да не давам хрумвания, де. Че българските пенсионери може и да не са толкоз хахави, но за съветските не можем да го твърдим по този начин решително. А старци на съветска пенсия у нас - с лопата да ги ринеш!
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР