Странна годишнина отбеляза съпругата на Румен Радев - Деси, в

...
Странна годишнина отбеляза съпругата на Румен Радев - Деси, в
Коментари Харесай

Деси Радева - една година мълчание

Странна годишнина означи брачната половинка на Румен Радев - Деси, в обществените мрежи, разбра HotArena.

Първата дама умерено може да почерпи за цялостно безмълвие, тъй като толкоз е минало от последната й обява преди тя да се отдръпна от светския и публичен живот в страната. Президентшата си взе " собогом " с почитателите си във Facebook с песента на Любо Киров " Всички пътища водят към теб`. Тогава военачалник Деси написа: " Успявате ли да запазите себе си? И душата си? ", а отнесените й думи никой не заподозря посланието за нейното идно изгубване. 

След музикалната балада - ни стон, ни вопъл от Радева. Твърди се, че тя е била изолирана и посъветвана да се откаже от излиянията си в обществените мрежи, с цел да не вреди на имиджа на нейния брачен партньор със скандалните си мнения. Мълчанието обаче очевидно не е било задоволително, тъй като Деси се покри и в действителния живот и мина в конспиративност. Тя престана да съпровожда брачна половинка си на публични събития и визити, а даже и да го правеше, бягаше от камерите. 

Макар да наподобява, че в живота на първата дама в последната година не се случва нищо, въобще не е по този начин. От март 2019 до март 2020 имаше редица повратни събития в живота й, измежду които бе кончината на нейния свекър и татко на президента - Георги Радев. Синът й Страхил от първия й брак с аления народен представител Георги Свиленски се дипломира в Америка, а самата тя също приключи магистратура и взе тапия в компетентност " Политически патологии на глобализиращия се свят ", написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР