Странен апел направиха от пловдивската полиция. Те призоваха феновете на

...
Странен апел направиха от пловдивската полиция. Те призоваха феновете на
Коментари Харесай

МВР призовава феновете на Ботев да отидат по-рано на Колежа заради… горещините

Странен зов направиха от пловдивската полиция. Те приканиха почитателите на Ботев да отидат два часа по-рано на стадиона поради рисково горещото  време, което се чака на следващия ден. Логиката на полицията е, че в случай че почитателите заемат два часа по-рано местата си ще се избегнат скупчвания и нежелани рискови обстановки от топлината…. 
Прочетете още
Мачът сред Ботев и Левски е на следващия ден от 19:15 часа, като той бе отсрочен едвам с 30 минути от БФС. В главната на ранния час е точно Министерство на вътрешните работи, които по принцип дават рекомендации „ рисковите ” мачове да бъдат с по-ранен час.

Ето и цялото известие от полицията:

Заради рискови горещини утрешната футболна среща на стадион „ Христо Ботев ” в Пловдив ще стартира в 19.15 ч. Полицията моли посетителите да се възползват от ранното отваряне на входовете на оборудването в 17.15 ч., с цел да се избегнат скупчванията и нежелателни рискови обстановки от топлината. В регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи е постъпило предизвестие от Националния институт по метеорология и хидрология за предстоящи високи температури към и над 40 градуса в събота, 22 юли, и разгласен „ оранжев код ” за рисково горещо време в няколко области в страната, измежду които и пловдивската. По този мотив осведомяваме феновете на утрешния мач сред тимовете на ПФК „ Ботев ” и ПФК „ Левски ”, че началният му час се трансформира от 18.45 ч. на 19.15 ч. Съветваме посетителите на стадион „ Христо Ботев ” да заемат навреме местата си на трибуните, като се възползват от ранното отваряне на входовете от 17.15 ч. и не подценяват персоналните ограничения за предотвратяване от високите температури. Във връзка с регламентираната от Закона за запазване на публичния ред и осъществяване на спортни мероприятия възбрана на територията на спортното оборудване да се внасят всевъзможен тип бутилки, от клуба на домакините ще бъдат обезпечени чаши за еднократна приложимост, в които може да бъде пресипана носената вода или безалкохолна напитка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР