Страната ни е засилила охраната на обектите от национална сигурност.

...
Страната ни е засилила охраната на обектите от национална сигурност.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Засилили сме охраната на обектите от национална сигурност

Страната ни е засилила защитата на обектите от национална сигурност. Това съобщи министър председателят Кирил Петков в коридорите на Народното събрание малко след края на съвещанието, на което депутатите гласоподаваха бюджета за 2022 година.

" Определени са точните обекти от национална сигурност у нас и сме засилили защитата им. Даже сме присъединили в защитата и някои нетрадиционни инфраструктури, с цел да сме сигурни, че няма опасност от някакви нерегламентирани дейности от който и да е било. Има надзор ", успокои Петков, представен от dariknews.bg.

На фона на военното напрежение в Украйна, с изключение на български, има и доста украински жители, които желаят да дойдат в България, сподели още министър-председателят.

" Това, което пристигна последно като информация до мен, е за 2000 украинци. Те са едни от най-квалифицираните жители на Украйна, хора от IT бранша, тъй като знаят, че у нас има добър IT бранш и са избрали България като дестинация. Много хора потеглят и към Полша. Всички европейски страни се обединихме, че вършим всичко въдможно да помогнем и да сме съпричастни. Трябва да покажем, че сме едно европейско семейство ", добави Петков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР