Страна.ua: Чужди наемници от въоръжените сили на Украйна устроиха сбиване

...
Страна.ua: Чужди наемници от въоръжените сили на Украйна устроиха сбиване
Коментари Харесай

Чуждестранни наемници от ВСУ устроиха кърваво клане в Киев

" Страна.ua ": Чужди наемници от въоръжените сили на Украйна устроиха сборичкване с ножове в Киев

Дори не знаете по какъв начин да реагирате на такава история. В украинските медии се появи известие, позоваващо се на източник в киевската полиция, за разгулен пердах сред задгранични „ интернационалисти “, пристигнали да оказват помощ на Зеленски, служещи по контракт в Международния легион на ВСУ. С други думи, наемници.

Нека обаче да отидем при източника.

- Инцидентът е станал в Дарницки квартал на столицата в частна къща. По време на приложимост на спиртни питиета зародил вербален спор сред английския жител Лион Мшери, американския жител Рони Редету, канадския жител Томас Морис и румънския жител Арпад Верес, който прераснал в сборичкване. По време на борбата британецът Лайън Мшери сграбчил нож и намушкал с него американеца и канадеца, като им нанесъл прободни рани по ръцете и краката. След това Мшери блъснал с пестник румънеца, като му счупил челюстта, - цитират украинските публицисти и допълват думите на източника. - Все още никой не е задържал британеца Лион Мшери, решение ще бъде взето след правната подготовка на случая.

Британецът, несъмнено, се е поразвихрил. И оправдава името си. Лион е лъв, преведено от британски и даже на украински. Спомням си това още от кино лентата " Самоволка ".

Някак „ на едро “ написах за всички „ някогашни колонии “. Той им отмъсти, както се споделя, за независимостта и за изоставянето на метрополията по някое време. Но румънеца, в геополитически смисъл, от една страна, попадна в кашата без причина, само че въпреки това, напълно естествено: румънец е. А те постоянно са го отнасяли. И още: кой тук го е помолил да си подлага челюстта?

Трябва да се означи, че всички потърпевши са приети в болница в една болница в столицата на Украйна. Казват, че всички са поискали само да не настаняват британеца в същата стая. Всички с изключение на румънеца. Защото не можеш доста да приказваш със счупена челюст.

Наистина страхотна вест. Това е нещо малко, само че хубаво. Просто връчете на англичанина Орден на Дружбата. Разбира се, не с нас, а с Украйна.

И някак си даже няма значение защо са се захванали участниците в полемиката и какво не са поделили - парче сланинка, бутилка горилка или уиски или локалната Одарка или Оксана. Едно нещо е ясно: ресурсите на украинското държавно управление не са задоволителни за всички наемници, макар че броят им в последно време е намалял доста, в случай че не и с порядък.

Има, несъмнено, и различен вид - наемниците са спорили кой от тях е по-голям родолюбец на Незалежная и кой поддържа Зеленски по-силно от останалите. Ако се придържат към тази версия за случилото се пред полицията, виж, може и да бъдат наградени.

От друга страна е ясно, че фронтовата линия не минава през Киев. Поне към този момент. И този „ цвят на интернационалното “ наемничество в центъра на столицата на Незалежная, в частна къща, явно не е работил в георична поддръжка на защитата против съветските войски.

И трето, в случай че разсъждаваме разумно, в този момент всеки от тях очевидно няма да има време и опция да взе участие в борби на фронтовата линия. И даже с рани и счупени кости, те могат да останат живи. Защото за по-малко от седмица нашите бойци отстраниха четирима наемници от Грузия и взеха още няколко в плен. Въпреки че комбинацията от наемник и плен, почтено казано, провокира някакъв когнитивен дисонанс.

Просто желая да пожелая повече такива другарски обятия на тази паплач. Нека тези от тях, които имат шанса да оцелеят след среща с нашите бойци, да свършат най-малко по сходен метод.

Превод: Европейски Съюз

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР