Страхувам се, че тепърва предстоят сблъсъци, дано няма жертви, защото

...
Страхувам се, че тепърва предстоят сблъсъци, дано няма жертви, защото
Коментари Харесай

Илиян Василев: ГЕРБ и ДПС изпълниха заръката на Москва да разделят България

Страхувам се, че занапред предстоят конфликти, нека няма жертви, тъй като мутрите на прехода няма да си тръгнат нито елементарно, нито непринудено

Едно нещо сигурно ГЕРБ и Движение за права и свободи реализираха - извършиха заръката на Москва да разделят България непоправимо, с цел да не бъдем в положение да реализираме задачите на развиването си като нация и персони.

Случващото се е закодирано в самия преход - моделът се изчерпа, само че силите които го крепиха не желаят да одобряват края си и провеждат жестока опозиция.

Страхувам се, че занапред предстоят конфликти, нека няма жертви, тъй като мутрите на прехода няма да си тръгнат нито елементарно, нито непринудено. Те управляват прокуратурата и това ги прави ненаказуеми, т.е. могат да извършат всяко закононарушение в отбрана на властта и парите си, без да се опасяват че ще получат отмъщение.

Това е урокът на това държавно управление - закъсняхте, не приоритизирахте, не успяхте да отслабите задкулисието.

За това на власт би трябвало да дойдат хора освен които желаят, само че и които умеят да извършат смяната, просто тъй като с доверчивост нещата не могат да се реализиран. За да разградиш модел с минимален разноски на време и запас, би трябвало да го познаваш в елементи.

Постоянно дублирам - държавното управление на ОДС сгреши като се съгласи да не търси отговорност от Българска социалистическа партия за рецесията от 1995-96 година. Договори се да ги остави на мира и ТЕ се върнаха по мощни през 2001 година. Това в този момент не би трябвало да се позволява.

Трябва да си свършим незавършената работа през 1989-90 и 1997 година.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР