Страховита гледка притеснява столичани. Миризмите също не отстъпват.Изоставена постройка е

...
Страховита гледка притеснява столичани. Миризмите също не отстъпват.Изоставена постройка е
Коментари Харесай

Фамилия се нанесе в изоставена сграда. Смрад и боклуци тровят софиянци

Страховита панорама тормози столичани. Миризмите също не отстъпват.

Изоставена сграда е станала дом на група роми в квартал Военна рампа. Сградата е очевидно рискова – няма прозорци, а покривът е пропаднал тук-там. Пред нея се е образувало мини бунище.

Боклуци се горят постоянно, изключително през зимния сезон, за това алармира гражданин на града. От оповестени фрагменти се вижда и дете, което се катери по страничната част на постройката.

" От предходната година в помещение към БДЖ, се настаниха бездомници и започнаха да натрупат отпадъци, обърнаха го на сметище, от няколко години целия регион не наподобява на нищо, апелирам за подпомагане за почистване на всички отпадъци и унищожаване на контейнерите, това не е бунище!!! Разбрах, че това е ежедневна панорама, с помощта на група роми. През зимата се отопляват с изгаряне на пластмасови боклуци, гуми и остарели мебели. Обгазява се целия регион.

Изключително неприятна, задушаваща миризма. Моля да съдействате, защото това стана всекидневие, откогато застудя. Мисля, че е време институциите най-сетне да си влязат в отговорностите и катуните да се махнат, а не да изясняват по какъв начин не може, “ написа софиянка.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР