Страхотното представяне на Кариана Ерден от началото на сезона насочи

...
Страхотното представяне на Кариана Ерден от началото на сезона насочи
Коментари Харесай

Елитни тимове душат около звездите на изненадата във Втора лига

Страхотното показване на Кариана Ерден от началото на сезона насочи погледите на някои елитни тимове към някои от по-добрите играчи на отбора, както и към треньора Веселин Великов, оповестява вестник "Меридиан Мач ".

Отборът още веднъж бе апетитен за един от тези, които ще се борят за изпадане, само че вместо това прави страховит възторг освен във Втора лига, само че и в Купата на България. След 10 кръга и мач по-малко ерденчани заемат много изненадващо за някои хора петото място в класирането и са покрай тройката.

По последни информации два клуба от efbet Лига, които са към средата на таблицата, са хвърлили взор върху голаджията на тима Реджеб Халил, който дойде в отбора от редиците на Несебър и за 9 изиграни мача има на сметката си 6 попадения.

Освен това положителното показване на треньора Веселин Великов също прави ужасно усещане и той също е на "радара " на по-сериозни клубове. За момента обаче притежателят на тима Милан Йосифов - Бай Милан може да бъде изцяло спокоен, защото и двамата са изцяло ангажирани с плана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР