Страхотният край на сезона за Григор Димитров повиши продажбата на

...
Страхотният край на сезона за Григор Димитров повиши продажбата на
Коментари Харесай

Успехите на Григор Димитров повишиха продажбата на билети за турнира в София

Страхотният завършек на сезона за Григор Димитров увеличи продажбата на билети за тенис шампионата от категория " АТП 250 " в София. Mесец и половина преди началото на третото и по контракт последно издание на конкуренцията огромна част от пропуските за финала към този момент са изчерпани.

Турнирът в София ще се организира от 4 до 11 февруари, а Димитров ще пази купата си от 2017 година За финалния дуел са останали по-малко от 20 билета от най-високата ценова категория - 100 лв..

Непродадените пропуски от 60 лв. са към 500. Голям избор тук-там има единствено на двата балкона, където билетите костват по 40 лв.. Към момента от тях са продадени по-малко от 10%.

Голяма част от билетите за полуфиналите на 10 февруари също са разпродадени. Малко над 300 са наличните пропуски от премиум категорията, а от тези по 60 лв. са останали най-вече за най-отдалечените места зад двете съществени линии.

" Продажбата на билети върви доста добре. В шампионата ще взе участие международният номер 3, което е необикновено ", съобщи шефът на " София оупън " Пол Макнами пред " Дневник ". Той изрази вяра, че идният шампионат ще успее да повтори високите резултати от 2017 година

В рамките на тазгодишната конкуренция през " Арена Армеец " минаха 55 хиляди души, което е два пъти над междинната посещаемост за най-ниската категория от международния тур на АТП. Полуфиналите и финалът събраха 12 хиляди фенове, което е връх за една сесия в " АТП 250 ".

Очаквано ползата към първите пет дни на идния шампионат към този момент не е огромен. За четвъртфиналите в петък (9 февруари) също има много налични билети. Те са на цени от 35, 50 и 80 лв..

На 26 декември би трябвало да бъде разгласен окончателният лист с подалите поръчка за присъединяване в шампионата тенисисти.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (764)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР