Страхотна инициатива от група беженци от Украйна в Благоевград. За

...
Страхотна инициатива от група беженци от Украйна в Благоевград. За
Коментари Харесай

Бежанци от Украйна събраха боклуците, с които сме освинили парк Бачиново в Благоевград

Страхотна самодейност от група беженци от Украйна в Благоевград. За нея свидетелства Борис Джолев:

Приятели, какво е " показнО "? " ПоказнО " е когато някой толкоз ловко ти демонстрира по какъв начин се прави нещо, че самичък си казваш " Ето по този начин се прави. Ето по този начин би трябвало всички да го вършим ".

Вчера 30-на дами и деца от Украйна ни направиха " показнО ". Показаха ни по какъв начин в едни ужасни времена за тях, човек може да е мощен, самоуверен, заслужен, преклонен, признателен, работлив и виновен към близък. Хората проведоха, приготвиха и почистиха обичания на всички ни парк Бачиново с минимална помощ от група благоевградчани. Групата благоевградчани, до момента в който събирахме отпадъците общително оставени от феновете на барбекюто, си казвахме за дамите и децата от Украйна " показнО ".

Нека не забравяме, че в голямата си част благоевградчани сме потомци на бежанци. Много от нас сме израснали с трагично-драматичните истории на нашите предшественици, които са оставяли всичко, което имат, с цел да запазят националното си съзнание и не разрешат някой си да им взима свободата. Едно друго показнО на над 100 години.
Само от нас зависи!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР