Страхотен мач изнесе Локомотив /Мездра/ на негостоприемния стадион в Славяново

...
Страхотен мач изнесе Локомотив /Мездра/ на негостоприемния стадион в Славяново
Коментари Харесай

Локомотив /Мездра/ прегази „Вихър“ /Славяново/ с 3:2 като гост

Страхотен мач изнесе " Локомотив " /Мездра/ на негостоприемния стадион в Славяново против третия във краткотрайното класиране „ Вихър “ и потвърди, че неслучайно е в челото на класирането, спечелвайки трите точки след 3:2. Двубоят бе от 13-ия кръг в Северозападната Трета лига. Срещата бе ръководена от Мариян Гребенчарски.
Срещата стартира повече от вихрено и домакините поведоха в резултата още в 3-та мин..Ранният гол подейства като ужилване за гостите и в 30-та м последва отлична офанзива за " червено-черните ", приключила безапелационно от Васил Калоянов за 1:1. Последваха още мощни контраатаки на гостите, които окупираха центъра на терена и притиснаха домакините в личната им половина.
Голът на домакините освен стресна мездренчани, само че и ги окуражи за още по-агресивна игра. Гостите заиграха със самочувствие и убеденост, всяка една офанзива носеше опасност за вратата на домакините и резултатът не закъсня. В 35-та мин. Ваньо Иванов проби по крилото, центрира към нахлуващия Тодор Горанов, който насочи неспасяем диагонален удар във вратата на домакините за 1:2.
Последваха още мощни минути за „ железничарите “, които притиснаха „ вихренци “ в личната им половина и в 40-та мин, след асистенция на Тодор Горанов, Михаил Иванов направи резултата 1:3, при който приключи първата част.
Второто полувреме стартира с опит за домашен напън, само че мездренчани демонстрираха страхотна игра в отбрана и парираха всяка опция за офанзива още в средата на терена. Едва в 85-та мин. домакините съумяха да върнат още едно попадение за 2:3, при който резултат приключи дуелът.
Така след 13-я кръг на Северозападната Трета лига, тимът на " Лококомотив " (Мз) събра актив от 33 точки, с 4 повече от третия " Локомотив " (ГО) и голово съответствие 32-11, резервира втората позиция във краткотрайното класиране.
След края на срещата наставникът на мездренчани Диан Попов съобщи: „ Повече от удовлетворен съм освен от резултата, само че и от показаното на терена. Видях от трибуната един обединен и упорит тим, който, въпреки и обезкървен ( разполагахме единствено с 13 играчи, заради многото контузии), сподели и темперамент, и тактическа дисциплинираност, и игрова просветеност. А всичко това е повече от гаранция за триумф. Благодаря на момчетата за себераздавеното и ги приветствам за заслужената победа. Щастлив съм, че разлаяхме кучетата с футбол и темперамент “.
Диан Попов заложи на следния състав: В. Асено, Ст. Стефанов, Г. Петров(к), В. Иванов, В. Сапунджиев, Д. Иванов, Т. Горанов, Гр. Илиев, В. Калоянов, М. Иванов(75 – М. Башев), Ив. Орлинов
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР