Иржи Лехецка продължава към полуфиналите на ATP 1000 в Мадрид

...
Иржи Лехецка продължава към полуфиналите на ATP 1000 в Мадрид
Коментари Харесай

Иржи Лехецка продължава към полуфиналите на ATP 1000 в Мадрид след отказване на Даниил Медведев

Иржи Лехецка продължава към полуфиналите на ATP 1000 в Мадрид след отричане на Даниил Медведев. Руснакът приключи дуела, откакто чехът завоюва първия сет с 6:4.

Мачът стартира равностойно с замяна на сервис геймове сред двамата, само че при 3:2 в лична изгода, международният номер 4 повика медицински таймаут, поради проблеми в региона на дясното бедро. От микрофоните на корта се дочу, че Медведев споделя на физиотерапевта, че " не може да се движи ".

Въпреки това, руснакът се опита да се завърне на корта, само че си личеше, че изпитва съществени усложнения да продължи, което докара до още един медицински таймаут при 4:3 в негова изгода.

Лехецка се възползва от здравословното положение на своя противник и направи пробив за 5:4 и по-късно затвори сета на свое подаване. Болките на Медведев се оказаха непреодолими, което докара до неговото отричане.

Чехът ще се срещне с Феликс Оже-Алиасим за място във финала на шампионата. Канадецът продължи към полуфиналите, откакто неговия противник на четвъртфиналите Яник Синер не излезе на корта, поради травма.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР