Страхливецът Борисов днес не дойде – за пореден път. Шофьорчето

...
Страхливецът Борисов днес не дойде – за пореден път. Шофьорчето
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Шофьорчето Борисов, Джипко-бибитков, пак не дойде

" Страхливецът Борисов през днешния ден не пристигна – за следващ път. Шофьорчето Борисов през днешния ден не пристигна – за следващ път. Джипко Бибитков през днешния ден не пристигна в Народното събрание – за следващ път ".

С това изявление от парламентарната естрада в петък ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов разкритикува отсъствието на премиера Бойко Борисов, който трябваше да бъде изслушан в пленарна зала за подготовката на Националния проект за възобновяване.

Въз основа на проекта България се чака да получи 12 милиарда лева от Европейски Съюз, а крайният период за изпращането на документа в Брюксел е 30 април. Вместо да пристигна в залата, Борисов разгласи, че излиза в отпуск и прати на доклад заместника си Томислав Дончев.

Обсъждането на несъстоялото се чуване прерасна в парламентарен безпорядък, с куп нарушавания на процедурата и замяна на обиди в битов жанр.

Думите на Тошко Йорданов бяха посрещнати с огромно неодобрение от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, чиито депутати тропаха по банките. Депутатът от " ИТН " обаче разгласи, че е подготвен да си понесе санкциите и глобите за думите си и за обидните квалификации към Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР