Стойността на Биткойн Кеш (BCH) се повиши с повече от

...
Стойността на Биткойн Кеш (BCH) се повиши с повече от
Коментари Харесай

Биткойн Кеш се изстреля с 10% – ще продължи ли подема?

Стойността на Биткойн Кеш (BCH) се увеличи с повече от 10% неотдавна, преминавайки равнището на опозиция при $245 и в този момент се сблъска със постоянна преграда към границата при $255.

След интервал на непоклатимост над $220, цената на BCH означи поредно повишаване. Тя надвиши бариерата от $225, отразявайки позитивната наклонност, следена при Биткойн и Етериум .

На 4-часовата графика на BCH се следи доста бичо придвижване, защото основната меча тренд линия беше пробита към границата от $225.

Към момента на писане на публикацията цената на Биткойн Кеш продължава да се държи на равнището към $250, което отразява 10% растеж за последните 24 часа при пазарна капитализация от $4.9 милиарда.

Монетата означи забележителен напредък, пробивайки съпротивата при $232 и $245. Понастоящем тя тества равнището на опозиция от $255, като показва удобни знаци над $245.

Въпреки възходящия подтик съпротивата от $255 се оказва предизвикателство за превъзмогване. Устойчива позиция над $255 е от решаващо значение за по-нататъшно възходящо придвижване, като идната съществена опозиция се чака на равнище към $265. Преодоляването на това равнище може да тласне цената към $280, което евентуално може да докара до подтик към зоната на опозиция от $300.

Неуспехът да се преодолее съпротивата от $255 би могъл да сложи началото на нова низходяща наклонност. Първоначалната поддръжка може да бъде открита покрай равнището от $245. По-нататъшна поддръжка се намира почти при $232, където би могла да се появи бича интензивност, предотвратяваща намаляване под него.

Ако цената не успее да се задържи над $232, тя може да тества поддръжката от $225, като евентуално може да разшири загубите към диапазона от $220 в кратковременен проект.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР