Стойката на Путин на креслото на моменти напомняше за поза

...
Стойката на Путин на креслото на моменти напомняше за поза
Коментари Харесай

На срещата в Хелзинки Путин сложи рамо на Тръмп

Стойката на Путин на креслото на моменти подсещаше за поза на престол с царски инсигнии в ръцете


В американските и множеството западни страни в Евросъюза срещата сред президентите Доналд Тръмп и Владимир Путин в Хелзинки беше истерично оплювана и проклинана доста преди да се състои на 16 юли. Особено тъй като беше първата публична сред двамата, а не къса и сред другите по време на международни конгреси. Никак не е чудно, че след нея на запад и изключително вкъщи си американския държавен глава в допълнение беше залят с най-долни обвинявания даже от републиканци, дали своят вот за него.

Не можеше да е другояче, защото срещата означи значим стадий от политическия му курс, наименуван „ Да създадем Съединени американски щати още веднъж велика страна “. Значи към този момент не е, щом това следва! Значи глобалистите, претендиращи извратеният им демократизъм да бъде силово насаден в целия свят с цената на сриването на всяка държавност, са сринали и американската! Очевидни са и следствията за щатските и евросъюзните политически водачи и екипите им при триумф на този курс – неизбежно измитане от всички властови позиции и историческо оскверняване.

„ На мястото му бих проверила дали в топката няма прикрито нещо рисково или подслушващи устройства, преди да я даде на сина си “, съобщи сенатор Линдзи Греъм във връзка футболната топка, подадена алегорично от съветския на американския президент.Конгресменът Елиът Енгъл го назова „ пудел на Путин “.“Нито един президент до момента не се е унижавал по толкоз низък метод пред тиранин“, сподели сенаторът републиканец МакКейн. Друг републиканец, Арнолд Шварценегер, е още по-груб, съгласно него се държал като „ фенче на Путин и дребен влажен макарон “.

Разбираема е яростта на глобалистките офанзиви с психиатрични нюанси против тази среща и персонално против Тръмп. Тя не е с тясно вътрешен за Щатите темперамент, касае глобалистите в доста други страни, натрупали в годините на демократична лудост тежки грехове против своите нации и страни. Съвсем прясно е усещането от гневните мимики и жестове на водачи от европейските членки на Г-7 след срещата в Канадаи мненията им от сорта на „ оскърбителна и даже враждебна среща…не можем да разчитаме на Белия дом…мостовете са на практика изгорени… “

Същевременно самият Тръмп е пределно явен, обяснявайки за какво е отишъл в Хелзинки: „ По-добре да се поеме политически риск в полза на мира, в сравнение с да се рискуват мира и стабилността поради политиката… работлив разговор с Русия е добър освен за Съединени американски щати, освен за Русия, а за целия свят“.По тази логичност срещата беше и подготовка за последващи с оглед реализирането на конструктивен разговор, на третият ден след нея последва и покана за президента Путин да посети Съединени американски щати в близко бъдеще.

Тъй като в Хелзинки не бяха направени основни пробиви, единствено бяха набелязани значими посоки за такива. Например, че сред двете страни няма неразрешими проблеми, че с Русия са съперници, а не врагове, по тази причина за връзките им има опция те да станат извънредно положителни. „ Имаме полемики за търговията, военните въпроси, нуклеарната политика, Китай, общия ни другар Си Цзинпин“, показа Тръмп. Сложиха на масата разликите наред с острите несъгласия, споделиха и за „ алените линии “.

Воят против домакина несъмнено ще се усили до кресчендо.Той обаче е пред нуждата да премине минното поле, което е пред него, идват значими избори през ноември, завоюва ли ги, минал е билото, загуби ли ги, ще го взривят. Трябва да кове желязото до момента в който е горещо. Преди президентските избори медиите и социологическите организации вещаеха, че сигурно ще загуби от Клинтън, само че той завоюва. С решителни ходове като този по-скоро отново ще е победител.

Сега, въпреки и с малко, макар небивалата и неспирна акция против него, въпреки всичко има по-голяма поддръжка, в сравнение с имаше предшественика му Обама, за който работеха всички. Войната против него на тези, които желаят да владеят света, напряко носи набожен темперамент, освен той им пречи, даже Съединени американски щати им пречат наред с американците.На негова страна са тези, които си желаят великата страна, множеството американци я желаят.Иска си я даже „ комиксната “ аудитория, към момента податлива на масираните пропагандни измами в американските медии.

Основателно по време на конференцията наречени от Тръмп „ врагове на народа “. Няма я единната Америка! Доналд Тръмп води комплицирана, многоходова политическа битка, по тази причина в изказванията му постоянно има несъгласия, само че в дейностите си е много пореден и покрай предизборните си заявления.На срещата в Хелзинки съветският президент в действителност му постави рамо.Заради умишлено поетия голям риск да избегне войната, а в Съединени американски щати и за доста по-малко са убивали президенти.

Държа се Путинподчертано почтително, нямаше и намек за личен триумф в хода на срещата, „ Ти си на ход в огромната игра, от мен е точният пас! “ означаваше подаването на топката. Невербалното му държание излъчваше сигурност и непоклатимост, „ На мен твърдо може да се разчита, поверявам се, само че постоянно ревизирам “.С корав глас и решителни жестове отхвърли обвиняванията за хакерски офанзиви в интерес на Тръмп.

С разкрач в устойчива джудистка поза и подготвеност за бързо напредване във всяка посока, с доста спестовната гримаса, съответстваща на опита му в разузнаването наблягаше разликата си от фриволното държание и типичното лицемерие на политиците от Евросъюза. Стойката му на креслото с сложени на страничните облегалки ръце на моменти подсещаше на поза на престол с царски инсигнии в ръцете. За разлика от американския си сътрудник, стои доста устойчиво в Русия.

Тръмп полагаше съществени старания да прикрие напрежението от неизбежната среща с американските кореспонденти, които предстоящо зададоха нормалните си тъпи въпроси в преднамерено провокиращ жанр и с афектиран подтекст. Отлично съзнаваше какви кални вълни ще го залеят след срещата. С палците и показалците си постоянно правеше ориентиран надолу триъгълник, знак на трета чакра Манипура, пoкaзвaщ с eнepгeтичнa жизнeнocт, cилa и вoля.

С този знак сe провокира yдoвoлcтвиe и eнтycиaзъм oт живoтa, пpиeмaнe на пpeдизвикaтeлcтвaтa, опазване на пocoкaтa при превъзмогване на трудности, отбиване на нездравословни сили. В източните практики този триъгълник се изобразява вътре със слънчевата свастика, а в основата му има тичащ овен.

Повечето политици са суеверни, у нас те постоянно носят червени конци на китките си, амулети или иконки. Доналд Тръмп е самоуверен и съдбоносен мъж, само че в качеството си на президент на разбунена Аверика и безреден свят има голяма потребност и от поддръжката на вълшебен сили.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР