Стойка Кръстева призна, че не е направила най-добрия си мач,

...
Стойка Кръстева призна, че не е направила най-добрия си мач,
Коментари Харесай

Стойка Кръстева: Не показах най-доброто, което мога

Стойка Кръстева призна, че не е направила най-хубавия си мач, само че е удовлетворена, че започва с триумф за втория кръг на олимпийския шампионат по бокс в категория 51 кг.

Двукратната европейска шампионка и двукратна международна вицешампионка Кръстева победи в оспорван мач мач азиатската шампионка от Хо Ши Мин 2017 Ти Там Нгуйен (Виетнам) с 3:2 съдийски гласа (29:28, 29:28, 29:28, 27:30, 28:29).

" Беше сложен мач, съперникът не е слаб. Може би и аз не демонстрирах най-хубавото, което мога, само че все пак съумях да победя. Надявам се като първи мач това да е било настройването за влизането в шампионата и всеки идващ да бъде по-добър.Помогна ми желанието за победа и всичко, което сме упражнявали преди този момент, тъй като макар пандемията, ние не спирали. Трудихме се доста, повече от останалите. Физически се усещам добре. Ако би трябвало, мога да се кача и да изиграя още един мач в този момент ", разяснява след мача 35-годишната българка.

Във втория кръг българката ще излезе на кръга на 29 юли против Вирджиния Фукс (САЩ). 33-годишната Фукс е двукратна носителка на купа " Странджа " през 2017 и 2020 година. Тя е бронзова медалистка от Световното състезание в Ню Делхи 2018 и панамериканска шампионка през 2017 година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР