Стойчо Стоев вече не е треньор на Локомотив София. 61-годишният

...
Стойчо Стоев вече не е треньор на Локомотив София. 61-годишният
Коментари Харесай

Стойчо Стоев вече не е треньор на Локомотив , клубът вече преговаря със сърбин

Стойчо Стоев към този момент не е треньор на Локомотив София. 61-годишният експерт през вчерашния ден се е срещнал с управлението на клуба и е декларирал, че напуща, твърди " Тема Спорт ". Капката, която преля чашата бе загубата на железничарите в събота от Етър с 1:3 в " Надежда ". Така Стоев остана в тима  едвам два месеца (64 дни).

Опитният треньор застана отпред на родния си клуб през лятото, само че тимът нямаше нищо общо с този, който Станислав Генчев работи предишния сезон. Много от играчите напуснаха, а селекцията се правеше в придвижване. От началото на актуалната акция Локо София завоюва единствено два мача - 1:0 на старта против Ботев Враца и 2:0 над Пирин, а останалите шест ги загуби.
 Локомотив (София) - Етър 1:3 в мач от efbet Лига
Софийският Локомотив дерайлира в " Надежда ", Етър победи " железничарите " и записа първи триумф в шампионата

Вижте детайлности

Стоев на няколко пъти сигнализира за проблемите, само че нищо не бе подхванато и апогеят настъпи при провалянето от Етър. До момента железничарите са един от най-слабите тимове в шампионата, като се абстрахираме от резултатите. Отборът няма жанр и е надиграван от противниците си. Навръх 94-ият рожден ден на клуба бе лепнато още едно леке, което би трябвало час по-скоро да бъде изтрито.

Бившият футболист на Локомотив (София) Данило Дончич е любимец да застане отпред на отбора. Ръководството на железничарите към този момент е провело диалози със сръбския експерт и в околните дни чака отговора му. Много е евентуално 54-годишният треньор да поеме столичани. За последно Дончич бе отпред на малтийския Валета, само че това се случи през лятото на 2022 година и отттогава е без тим. Бившият нападател към този момент работи в " Надежда ". Това се случи от 2008 до 2010-а, когато бе асистент на Драгомир Окука.

За позицията на старши треньор е обсъждан и Славко Матич, само че някогашният ментор на Арда и Септември, който за последно работи в Африка, се е надявал да поеме Ботев Пловдив и Локомотив не е бил измежду целите му. Вариантите от България, обсъждани за треньор в " Надежда ", са били Христо Янев, Георги Чиликов, Тодор Янчев и Владимир Манчев, само че Дончич е любимец и се чака в идващите дни да започва предизвикването си на стадион " Локомотив ".
 Стойчо Стоев напуща Локомотив (София)!
Стойчо Стоев напуща Локомотив (София)!

" Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са сложни. Неувереността на играчите ме разочарова "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР