Стотици се включиха в центъра на София в марша за

...
Стотици се включиха в центъра на София в марша за
Коментари Харесай

Стотици на шествие в София в защита на парламентаризма и демокрацията -

Стотици се включиха в центъра на София в " марша за Европейска България ". Шествието е проведено от самодейност " Правосъдие за всеки " е минава под мотото " в отбрана на Парламентаризма и демокрацията. "

" Предстои решителна седмица за бъдещето на България, за Правото, демокрацията и парламентаризма. Тази седмица ще реши няколко значими въпроса. Не просто дали ще продължи смяната, а дали ще има решителна борба с корпуцията и олигархията, която желае да си върне контрола върху страната, дали ще продължи правосъдната промяна и ще има ли господство на Правото, дали ще имаме своята същинска преспектива в Европа! Старото статукво сплоти сили, с цел да спре промените и да опази каналите за огромните грабежи, като не се посвени да включи в новата коалиция и партия, очевидно защитаваща ползите на агресора Путин. Ако се отиде на избори, този състав на Висш съдебен съвет остава, макар края на мандата му през октомври, тъй като няма да има парламент, който да избере новата парламентарна квотя в него. Гешев също остава основен прокурор, а правосъдната промяна де факто стопира. Не бива да позволяваме това! " - обявиха от инициатива " Правосъдие за всеки ".

Демонстрантите са на мнение, че " в дните до вота на съмнение би трябвало да се чуе гласът на свободните жители, по този начин, както стартира това в четвъртък след свалянето на председатеря на Народно събрание, достойният Никола Минчев ".

Събираме се пред Президентството, с цел да напомним и на Радев, че той бе предпазен от същите тези хора, когато преторианците на мафията го нападнаха преди две години, а в този момент е време той да поддържа хората, които продължиха битката по-късно, а не да приказва с двусмислици и да повтаря опорките на шоумена и Ментата, обявиха още от инициатива " Правосъдие за всеки ".


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР