Стотици се събраха на протест на Дондуков 2 срещу президента

...
Стотици се събраха на протест на Дондуков 2 срещу президента
Коментари Харесай

Стотици на протест срещу Радев и служебното му правителството -

Стотици се събраха на митинг на " Дондуков 2 " против президента Румен Радев и служебното му държавно управление. 

и е проведена от Демократична България. Протест на същото място и час е разгласен и от цивилен деятели от скорошните антиправителствени демонстрации. Двете акции се сляха в една. 

Събралото се голям брой скандира: " Долу, Радев! ".



" Нека излезем и заявим своята неотстъпчивост против газовия ботуш на Кремъл! ", приканват от Демократична България. Оттам излязоха и с позиция, съгласно която рисков завой към Москва.

" Няма да позволим реституция на ролята ни на задунайска губерния! С всички свои дейности досега служебният кабинет демонстрира, че сменя геополитическата посока на България и ни води към взаимозависимост от “Газпром ”, саботирайки енергийната диверсификация на страната. Служебното държавно управление на Радев употребява процедурни хватки, с цел да попречи на узаконяването на интерконектора с Гърция, по който можем да получаваме по-големи количества на ниска цена азерски газ ", пишат уредниците.

Пред президентството са някогашният народен представител Мартин Димитров и пулмологът Александър Симидчиев от Демократична България. " Време е да продължим напред. Цяла Европа търси други възможности и на този декор България стартира да се връща обратно към зависимостите си ", сподели Димитров. 

По думите му това е част от хибридната война. 

Лидерите на придвижване „ Ние идваме! “ Николай Хаджигенов и Арман Бабикян приканиха своите симпатизанти да поддържат спонтанния митинг.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР