Стопкадри Нова ТвТото и Лъчу от Скандау“ гостуваха на Гала,

...
Стопкадри Нова ТвТото и Лъчу от Скандау“ гостуваха на Гала,
Коментари Харесай

Тото и Лъчо от „Скандау“ изумиха Гала с това признание

Стопкадри Нова Тв

Тото и Лъчу от „ Скандау “ гостуваха на Гала, като диалогът им главно се въртеше към тяхната музикална кариера и огромния им концерт на 27 април в „ Арена София “, с който ще отбележат 15 години от наличието си на сцената.

Двамата обаче направиха и самопризнания, които изумиха русата водеща на „ На кафе “, изключително това, че си нямат хал-хабер от музика.



Аз нуждая се да бъда провокиран, изключително пък да върша нещо, което ми е непознато Това е една от аргументите да не се задържаме доста и да не сме толкоз закачени бясно като нашите сътрудници за музиката, призна Тото.

Защото, ние първо не сме израснали с концепцията да бъдем музиканти, с фантазията да бъдем музиканти. Нашата фантазия беше да бъдем футболисти, обаче това не стана, и идващото, второто, което обичаме най-вече, е музиката, и по тази причина се прихванахме към това, добави той.



Но това е по-скоро предизвикателство за нас, което ние искахме, ние просто се предизвикахме, с цел да забележим до каква степен ще стигнем. И стигнахме до такава степен, докъдето може да се стига от хора, които нямат никаква концепция, хал-хабер си нямат от музика. Хал-хабер си нямаме, съобщи още по Нова Тв Тото.

Лъчо пък добави: Не знам за какво се гледа с неприятно око на това, че не сме артисти, не сме музиканти, че нямаме гений и за какво реализираме нещата, които реализираме. Ами имаме една вест. Ние не сме заели мястото на никой музикант и на никой артист. Ние сме си свършили работата и сме постигнали тия резултати си, и всеки, който желае да ги реализира, може да свърши неговата си работа и да стигне там, където би трябвало.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР