Стопкадри Нова ТвГрадусите в Игрите на волята започнаха се покачват.Тази

...
Стопкадри Нова ТвГрадусите в Игрите на волята започнаха се покачват.Тази
Коментари Харесай

Рълев разби Михаил и взе сабите на спасението в Игри на волята

Стопкадри Нова Тв

Градусите в Игрите на волята започнаха се повишават.



Тази вечер безмилостната борба на капитаните опълчи един против различен Иван Рълев от Гладиатори и Михаил от Старейшини.



По време на конкуренцията интригата бе голяма и се задържа през по-голямата част, само че най-после Рълев показва умения и мощност и излезе краен победител.



След финала загубилият прие кавалерски провалянето, само че с недомлъвка призна, че е сърдит, защото съперникът му не е бил по-силен от него.



Той регистрира, че минал бързо по трасето, само че не се е справил с въжето. Утехата за него въпреки всичко беше, че тази борба не е елиминационна и той остава в шоуто.

От своя страна Рълев изясни за какво това е най-сладката му победа.



Тук съм, защото в последно време старейшините държаха монопола над капитанските борби, само че аз го разруших. Това беше и една от задачите ми, за които пристигнах, да разбия тоя карък, тъй като имахме единствено една единствена победа, призна Рълев по Нова Тв.



Последният засяга триумфа в капитанската борба, след която Крум се завърна в племето им с цяла щайга с храна и всички бяха извънредно щастливи. Затова Рълев желал да реализира втора такава победа и в последна сметка напъните му се увенчаха с триумф.

След триумфа спечелилият трябваше да избира сред преимущество за племето или персонално за него.



При първата опция Гладиатори щяха да получат право да оставят един от старейшините на скамейката за пъравта елиминационна борба.

Лично тяхна е щяла да бъде преценката кой да бъде отхвърлен, като това е можело да бъде най-важния, най-хубавия или най-умния състезател на противника.

Рълев обаче реши да избере персонално преимущество, само че когато водещият му предложи 50 златни гроша, остана очевидно отчаян.

Само толкоз ли, попита Рълев.

Тогава Димо Алексиев го изкуши с спомагателна оферта, която Рълев нямаше по какъв начин да откаже - дружно с грошовете и сабите на спасението. Това означаваше два спомагателни номинационни гласа, които може да употребява, когато пожелае.



Внимавай, сабите от време на време са скъпи, избавят твоята глава и режат нечия друга. Но би трябвало да ги пазиш. Ако ги изгубиш, силата им изчезва, предизвести Алексиев.



Рълев одобри на момента сабите и даде обещание да ги крие на несъмнено място, даже в случай че се наложи и под матрака. Той метна новата облага на врата си и се насочи гордо към своето племе.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР