Стопкадри бТВТаксиметров шофьор от Пловдив направи страхотна игра в “Стани

...
Стопкадри бТВТаксиметров шофьор от Пловдив направи страхотна игра в “Стани
Коментари Харесай

Бомба“ за Стоичков в „Стани богат“ хвърли таксиметров шофьор

Стопкадри бТВ

Таксиметров водач от Пловдив направи страхотна игра в “Стани богат “ и завоюва 2000 лв., само че преди този момент съумя да впечатли Ники Кънчев  с два страхотни загатна за най-успешния български футболист и родственик на знаменит артист и артист.



Динко Мърхов се върна обратно във времето, когато като дребен е играл футбол със Стоичков в учебно заведение, въпреки че е бил по-голям от него, и си спомни по какъв начин измислили първия директно на Ицо.

Водещият на телевизионната игра по бТВ допусна, че това е Камата, само че Динко го поправи, че става въпрос за нещо напълно друго.  

Надявам се, да няма да няма нищо обидно да кажа по какъв начин кръстихме Стоичков ние като момчета. Него го кръстихме Кучето, тъй като гонеше до последно и с хъс. Вторият му прякор Камата към този момент е в другите тимове, сподели Мърхов.

Последният добави също, че е возил племенника на Франк Синатра – Том, от Пловдив до София и от самото начало двамата са пеели италиански шллагери и песни от Сан Ремо, които били познати на Динко, откакто почнал да свири на китара.

Иначе играчът леко мина през първите пет въпроса за първата сигурна сума от 500 лв., а за 1000 бе запитан: „ Най-голямата провинция в коя страна е Лапландия “? – Дания, Финландия, Германия, Полша.



Тук Динко не се затрудни и вярно маркира втората опция, а неговата принцеса в публиката – внучка му Ема, която през днешния ден е рожденичка, подсети, че от Лапландия при нас идва Дядо Коледа.

Въпросът за 1500 лв. бе: „ Икона с чие изображение има в катедралния храм „ Света Троица “ в Тбилиси “? - Алла Пугачова, Йосиф Сталин, Ана Политковская, Владимир Путин, и Динко правилно заложи на Сталин.



Последва въпрос за сумата от 2000 лв., която участникът заключи: „ Какво основава вавилонския цар Хамурапи, с който остава в историята “? - Първия календар, Политическа партия, Сборник със закони, Колелото, на който бакшишът вярно маркира Сборника.



За 3000 лв. Кънчев го попита: „ Герой от кой филм е фотографът Папарацо, трансформирайки го в епоним на думата „ папарак “? – Сладък живот, Някои го избират горещо, Отнесени от вихъра, Закуска в Тифани.



Динко извика на помощ от публиката щерка си Деси, която се колебаеше сред първата и последната алтернатива, и му даде съвет да изиска „ 50:50 “.



Компютърът остави в играта Сладък живот и Закуска в Тифани, и Динко позна, че е Сладък живот.



Неговата игра завърши при въпроса за 5000 лв.: „ В коя страна може да се хапне мазния сладкиш „ кун-аман “? - Турция, Мароко, Франция и Унгария.



Пловдивчанинът се обади на своя другар Димо Кьосев от Бургас, който го насочи към Мароко, и след го послуша, сбърка, защото се оказа, че правилният отговор е Франция, където са основани половината торти в света.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР