Стопкадри бТВЧаст от феновете на ЦСКА вече са се събрали

...
Стопкадри бТВЧаст от феновете на ЦСКА вече са се събрали
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА се събират за протеста срещу БФС

Стопкадри бТВ

Част от почитателите на ЦСКА към този момент са се събрали на стадион „ Българска войска “ и се чака всеки миг те да тръгнат към Националния стадион за митинга против БФС.

На стадион „ Българска войска “ има и засилено полицейско наличие.

Привържениците на „ алените “ се събират, а това което се знае, е че през вчерашния ден само от ЦСКА е постъпило заявление за митинг в Столична дирекция на вътрешните работи.



Вчера имаше и среща в столичната полиция с уредниците на митинга, а те са дали поръчка че недоволството ще протече спокойно и умерено.

Преди броени минути коментар по тематиката за митинга, организацията му и за това по какъв начин работи полицията, пристигна и от вътрешния министър Калин Стоянов.



Готови сме, имаме организация, няма безусловно никаква драма във връзка с събитието, което следва да охраняваме. Чак първокации не чакаме, разговаряли сме с част от ръководителите на футболните почитатели и мисля, че няма да се стигне до ескалация напрежението, сподели Стоянов, представен от бТВ.

По принцип, когато са на открито пръснати на няколко места почитателите, доста по-трудно е за защитата, само че ще се оправим, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР