Стопкадър Нова ТвГледано наше шоу изпълни благотворителната си цел.Над 285

...
Стопкадър Нова ТвГледано наше шоу изпълни благотворителната си цел.Над 285
Коментари Харесай

Обявиха парите от “Като две капки вода за всяко дете“

Стопкадър Нова Тв

Гледано наше шоу извърши благотворителната си цел.

Над 285 000 лв. бяха дарени в благотворителната вечер на обичаното шоу за звездни фалшификати „ Като две капки вода за всяко дете ", в продължение на стратегическото партньорство сред Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ България. Спектакълът събра едни от най-обичаните български актьори - Владо Михайлов, Александър Сано, Софи Маринова, Маргарита Хранова, Веселин Маринов, Славин Славчев, Михаела Маринова и Миро, които съумяха да развълнуват феновете в дуети с осем надарени деца.УНИЦЕФ се надява до края на годината да се съберат над 800 000 лева от месечните дарения на феновете, дали своят вот за обичания си дует в предаването нощес.

Според формалните пийпълметрични данни, предаването е гледано приблизително от над един милион фенове, което усъвършенства с над 100 хиляди души най-високо регистрираната стойност от трите благотворителни вечери на шоуто, излъчени през 2023 година Сред аудиторията в дейна възраст (18-59 г.), " Като две капки вода за всяко дете " регистрира аудиторен дял от над 45%, което е повече от два пъти и половина над резултата на втората телевизия в класацията.

40630 месечни и еднократни донори се сплотиха в идеята " ЗаКрила на всяко дете " за предварителната защита и закрилата на децата от принуждение във всичките му форми. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ България ще работи за разпространяване на модела на центровете за деца и фамилии, пострадали от принуждение - " Зона ЗаКрила " в цялата страна, за предварителната защита и реакцията в случаите на принуждение, полова корист и употреба на деца онлайн и ще продължи да образова другите експерти - обществени служащи, здравни и медицински експерти, служители на реда, прокурори, юристи и други

" Искрени благодарности на всички, на NOVA, на изпълнителите, на почетното жури, изключително на всички деца, какви специфични гении! Благодаря и на всички фенове, за цялата поддръжка и принос, за това, че отворихте сърцата си, с цел да подкрепите едно общество без принуждение. Благодаря ви, че се застъпихте за най-уязвимите деца в България и помогнахте те да бъдат в сигурност ", - сподели от сцената Кристина де Бройн, представител на УНИЦЕФ в България.

„ Като обществено виновна компания, Нова Броудкастинг Груп постоянно е подавала ръка на значими начинания в помощ на уязвими групи от българското общество. Радвам се, че за поредна година взаимните ни старания с УНИЦЕФ България реализираха впечатляващи резултати. Правата и благополучието на децата в България са от първостепенно значение и ще продължим да поддържаме дела, които обезпечават тяхното по-добро и несъмнено бъдеще ", показа Стефана Здравкова, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

„ Като две капки вода " към този момент 12 години е номер 1 шоу за развлечение в България. Но това да си на върха носи и своите огромни отговорности - а точно, че би трябвало да даваме добър образец. И ние се радваме, че имахме опция да помогнем на УНИЦЕФ в идеите им към този момент втора поредна година ", сподели Кирил Киров - Кико, продуцентът и досегашен режисьор на „ Като две капки вода ".

Победата в благотворителния епизод сграбчиха Софи Маринова и дребната й партньорка Валентина, които трогнаха феновете в залата и пред екраните с осъществяването на „ Скитница " в облика на Лили Иванова. Емоционален край на шоуто сложиха дребните гении от " Бон-Бон ", които събраха за общо осъществяване на песента " Да бъдеш добър " всички участници, журито - Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Магърдич Халваджиян, както и обичаните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро, написа cross.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР