Стопкадър Нова нюзПолитолозите Слави Василев и Методи Андреев проведоха ожесточен

...
Стопкадър Нова нюзПолитолозите Слави Василев и Методи Андреев проведоха ожесточен
Коментари Харесай

Политолози се скараха заради президента и Кирил Петков

Стопкадър Нова нюз

Политолозите Слави Василев и Методи Андреев организираха яростен спор между тях. Тон за словесната престрелка даде Андреев, който атакува президента.

Радев отстъпи от „ Мутри, вън “, той и Борисов имат един общ зложелател – Политическа партия, и стрелят по него, сподели Андреев.

Много други хора повтарят това, явно неговите цели са да ръководи, а не кара Бойко Борисов да ни ръководи и е явно, че държавното управление на Кирил Петков остави такова калпаво завещание, отвърна Василев по Нова нюз.

Защо да е калпаво? То отряза невъзможността да подвластен от  руския газ и изгони 70 дипломати, нещо което Румен Радев в никакъв случай нямаше да го направи. Радев се раздира сред това да е военачалник и симпатизант на Путин, продължи разпалено Андреев.

Ужасно калпаво е държавното управление на Петков, повтори Василев.

А на Бойко е доста хубаво, сподели Андреев.

При Кирил Петков в Северна Македония нашите ползи са безусловно незащитени, подсети Василев.

А къде беше България през тези 20 години да ги отбрани, сопна се Андреев.

Не единствено за Македония, дисерфикацията трябваше да се реализира с съветския газ по различен метод, само че това не става с изпъждане на дипломати и прекъсване на газови доставки от Газпром по избор на българското държавно управление, съобщи Слави Василев по адрес на Кирил Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР