Стопкадър Фейсбук, ДневникЧаст от депутатите на Продължаваме промяната“, сред които

...
Стопкадър Фейсбук, ДневникЧаст от депутатите на Продължаваме промяната“, сред които
Коментари Харесай

Кирил Петков напусна демонстративно пленарна зала

Стопкадър Facebook, Дневник

Част от депутатите на „ Продължаваме промяната “, измежду които Кирил Петков и Андрей Гюров, напуснаха демонстративно пленарна зала при започване на изказване на Георг Георгиев от ГЕРБ.

Малко, откакто Георги застана на парламентарната естрада и сподели, че ще показа декларация от името на парламентарна група на ГЕРБ, декларация, която ще бъде поднесена с нескрита доза угриженост и паника на последните няколко месеца, Петков стана от мястото си и напусна залата. Последва го Гюров, а след секунди и Мирослав Иванов.

Държавата, не може да кажем, че просто е обект на пробив на сигурността. Всъщност цялата ни страна съставлява пробив в сигурността, грабежи домови, обири, взрив на битовата престъпност, разрушени коли, убийства, произшествия. Това, което се случва по пътищата, към този момент взима толкоз застрашителни размери, че в случай че косвеното и ненапълно директно виновният министър Шишков към този момент не вземе ограничения, ще достигнем брой на жертви, които страната в никакъв случай не е виждала. И не на последно мястото, несъмнено, господин Рашков, улици цялостни с мигранти, улици, които не са безвредни да се разхождаме, сподели Георгиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР