Стопкадър Диема СпортПредстоят добри времена за соколите, ако се вярва

...
Стопкадър Диема СпортПредстоят добри времена за соколите, ако се вярва
Коментари Харесай

Треньорът на соколите намекна за нов собственик

Стопкадър Диема Спорт

Предстоят положителни времена за " соколите ", в случай че се има вяра на треньора.

Временният старши треньор на Спартак Варна - Иван Цветанов, беше горделив от футболистите си след драматичната победа с 3:2 над Локомотив София, която пристигна след цялостен поврат от 0:2. Той за следващ път акцентира, че е единствено краткотрайно решение за треньорския пост, само че показа, че е окуражен за бъдещото на тима в елита. Цветанов разкри, че нови благодетели на „ соколите “ са подсигурили финансова сигурност.

„ Наистина през първата част първите 20-25 минути не се нагодихме към бързия преход на нашия съперник. Вкараха два гола, имаха още една обстановка, в случай че бяха вкарали трети, щеше да е доста мъчно. В съблекалнята има огромни характери, положителни футболисти и страховит колектив. С тях няма по какъв начин да не вършим това, което вършим.След 25-а минута имаше един тим на терена и това беше Спартак Варна “, стартира пред Диема Спорт Цветанов.

„ Много е значимо – сърце и по този начин нататък. Тези играчи дадоха всичко от себе си да зарадват тази аудитория Въпреки отрицателния резултат и дъжда тези хора подкрепяха клуба безспирно “.

Иван Цветанов изясни, че при „ соколите “ са идвали евентуални нови притежатели, които са подсигурили, че могат да устоят тима.

„ Вчера имаше посещаване от хора, които желаят да създадат всичко допустимо. Гарантираха, че Спартак ще бъде финансово обезпечен. Изобщо не ми минава през акъла, че този тим ще спре присъединяване си. Събрани са положителни футболисти от хората, правили селекцията - наблягам Александър Томаш тук. Ще е тъпо това да се разтури с лека ръка “.

„ Няма да спра да дублирам, че съм краткотраен треньор. Моето предпочитание е да съм шеф на школата и да си работя с школата “, приключи Цветанов, представен от gong.bg.   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР