Мадона загуби по-малкия си брат. Кристофър Чиконе е починал на

...
Мадона загуби по-малкия си брат. Кристофър Чиконе е починал на
Коментари Харесай

Почина по-малкият брат на Мадона

Мадона загуби по-малкия си брат. Кристофър Чиконе е умрял на 63-годишна възраст от рак, заяви dariknews.bg , цитирайки TMZ. Това е втората гибел за последния месец в фамилията на поп иконата. През септември си отиде мащехата ѝ Джоан Чиконе. Тя също умря от нападателна форма на рак. По-големият брат на Мадона - Антъни Чиконе, пък умря през 2023 година

 

Кристофър работи дълги години със сестра си - в началото като танцьор, по-късно и като неин стилист, декоратор, даже е бил арт шеф на международното турне на Мадж " Blonde Ambition ". По-късно той приключва интериорен дизайн и пътищата им се разделят. Двамата се скараха обществено през 2008 година, когато той направи някои пикантни разкрития за звездната си сестра в биографията си „ Животът със сестра ми Мадона “, която стана бестселър на New York Times.

Чиконе беше гей, като обвиняваше точно Мадона за неговото " разкритие ". Отношенията им се обтягат, когато тя се омъжва за британския режисьор Гай Ричи през 2000 година Според Чиконе той не се е разбирал с Ричи, за който твърдеше, че е хомофоб. Мадона и брат ѝ се сдобриха и през 2012 година и пуснаха обща линия обувки.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР