Кадри Нова ТВ, Мая ИвановаСлужител на лондонската полиция разплака половин

...
Кадри Нова ТВ, Мая ИвановаСлужител на лондонската полиция разплака половин
Коментари Харесай

Усмихната лондонска полицайка разплака половин България

Кадри Нова ТВ, Мая Иванова

Служител на лондонската полиция разплака половин България. Това е Емануела Мелоян, която довечера взе участие в шоуто „ Пееш или лъжеш “.

Тя е служител на реда в столицата на Англия. Завършила е право и е юристконсулт в Уестминстърската община.

Въпреки, че не може да пее, тя разчувства феновете с житейската си история. Била е диагностицирана с рак на гърдата. Това е принудило да се завърне в родината си. Всичко е наред.

Посъветва младите девойки да се замислят за казуса. Разчувства всички, с благодарноста, която насочи от ефира към своята майка, която е била с нея в тези сложни моменти. 

Днес в „ Пееш или лъжеш “ по Нова телевизия гостува Тони Димитрова, която трябваше да познае спечелилия, който с изключение на, че ще получи чек от 5000 лв., ще може да пее с нея.

Въпреки, че удари две греди – и спечелилия и втория, не можеха да пеят, то тя ще се прибере в родния си Бургас с доста страсти, изключително откакто мощно се развълнува на останалата на четвърто място Сияна Ангелова, която омагьоса с необикновен глас.



Сияна е приключила поп и джаз пеене в музикалната академия „ Проф. Панчо Владигеров “. Участвала е на полуфиналите на Евровизия България. Тя извърши „ Копнеж “ на Маргарита Хранова. Защо ме поканихте, да се посрамвам тук. Срам ме е, сподели Тони Димитрова, тъй като не позна, че момичето е певица, и се засрами.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР