Стопкадър Диема СпортНаставникът на Черно море – Илиан Илиев, призна

...
Стопкадър Диема СпортНаставникът на Черно море – Илиан Илиев, призна
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Лудогорец няма нужда от това бутане

Стопкадър Диема Спорт

Наставникът на Черно море – Илиан Илиев, призна за превъзходството на Лудогорец в първия полуфинал за SESAME Купа на България, само че още веднъж имаше искания по отношение на съдийството на Волен Чинков във Варна.

Лудогорец завоюва с 2:1, откакто съумя да направи цялостен поврат на резултата. Домакините завършиха мача с човек по-малко, откакто в последните минути Стефан Велев бе изпъден.

" Добре стартира мачът за нас, само че нашият гол беше против развиването на срещата. Лудогорец има добър тим и когато ги оставиш да си разиграват топката, става мъчно. Може би малко прегоряхме. Влязохме с едни упования в мача, а по-късно ни падна духа ", стартира Илиан пред Диема Спорт. 

„ Лудогорец изигра по-добре мача, само че и двата гола са лековати. Имаха и други обстановки да вкарат, само че при головете можеше да ги отиграем по-добре. Не успяхме да играем нашия си футбол, само че би трябвало да отдадем и заслуженото на Лудогорец ", добави Илиев.

" През втората част излязохме по-агресивно, само че не стигнахме до някакви обстановки. Първия мач го загубихме, а във втория ще се опитаме да изправим грешката си, само че знаем, че ще е мъчно. За изнасянето не чак толкоз, само че в последната фаза имахме проблеми. Мисля, че като цяло бяхме по-сковани и малко прегоряхме. Като цяло можехме да се представим по добре в отбранителен проект ”, показа Илиан Илиев.

" Лудогорец като тим, бюджет, футболисти, нямат потребност от това побутване. Това пречи на цели ни футбол и те са го разбрали допускам в последните години в Европа ”, завърши Илиев, написа gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР