Стопанска мисия Машиностроене и металообработка“ събра австрийски и български фирмиAdvantage

...
Стопанска мисия Машиностроене и металообработка“ събра австрийски и български фирмиAdvantage
Коментари Харесай

Стопанска мисия „Машиностроене и металообработка“ събра австрийски и български фирми

Стопанска задача „ Машиностроене и металообработка “ събра австрийски и български компании
Advantage Austria (Австрийско комерсиално представителство) провежда стопанска задача „ Машиностроене и металообработка “. Седем австрийски компании дойдоха в София, с цел да търсят сътрудници за възлагане на индустриална активност, направа на елементи, машини или структури, или да оферират своите артикули.

Интересът към срещите беше извънредно висок – български компании от Силистра, Шумен, Пловдив, Враца, Русе и доста други градове предложиха варианти за съдействие на представителите на австрийските компании. В рамките единствено на един ден бяха извършени повече от 100 срещи. Австрийските участници споделиха своето удовлетворение от извършените срещи и са уверени, че измежду българските компании са разкрили сътрудници, които могат да предложат освен висококачествено съоръжение, само че и задоволително референтни планове с европейски и интернационалните компании.

Advantage Austria в София съставлява Стопанска камара на Австрия в България. Основната задача на бюрото е да спомага за непрекъснатото възстановяване и разширение на бизнес връзките сред Австрия и България. За тази цел се оферират съвещания и други типове подпомагане на австрийски компании, които се интересуват от бизнес-отношения с България, както и се провеждат непрестанно тематични събития. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР