СТОП НА:– ПОДМЯНАТА,– ИЗМЯНАТА И– ИЗМАМАТА !!!Áгора БЪЛГАРИЯ съобщава, че

...
СТОП НА:– ПОДМЯНАТА,– ИЗМЯНАТА И– ИЗМАМАТА !!!Áгора БЪЛГАРИЯ съобщава, че
Коментари Харесай

СТИГА СМЕ ТЪРПЕЛИ „НАШИ“ И ВНОСНИ ИЗМАМНИЦИ ВЪВ ВЛАСТТА! ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ПОДКРЕПИМ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО!

СТОП НА:

– ПОДМЯНАТА,

– ИЗМЯНАТА И

– ИЗМАМАТА!!!

Áгора БЪЛГАРИЯ оповестява, че провежда всеобщи антиправителствени митинги и в поддръжка на импортирания, в изчерпаното към този момент 47-мо Обикновено Народно заседание, Вот на съмнение по отношение на Правителството „про100киро“ на площад „Народно събрание“ на бул. „Цар Освободител“ на:

– 21-ви ЮНИ т.г. (ВТОРНИК) от 14:00 ч.;

– 22-ри ЮНИ т.г. (СРЯДА) също от 14:00 ч. и на

– 23-ти ЮНИ т.г. (ЧЕТВЪРТЪК) от 08:00 ч.

Ние – протестиралите против корупцията в Държавата и Българската правосъдна система, както и против Правителството на „ПоДмяната“ заявяваме:

Стоп на 33 годишния разгром, печално увенчан от 99-тия Кабинет „про100киро“!

Стига на лъжата и замяна!

Стига сме търпели „наши“ и вносни измамници във властта!

Стига марионетки и прислужници на непознати ползи, предизвикани от персонално облагодетелстване посредством слугинаж!

Стига задкулисие, корупция и рекет!

Стоп на назначението на Българското държавно управление от непознати Посолства!

Стига безпринципни обединения, усвояващи пари и атрибути на властта посредством псевдоуправление непременно!

Да си върнем България на Българите и да накажем отговорните за най-голямата машинация за цялостното 33-годишно плячкосване на нашата Родина, предали и продали както Протеста, по този начин и целия Народ!

Долу Кабинета на срамотната и смехотворна марионетка про100киро, орезилила съвсем 14-вековна България; алчната му приятелка Нинова и всеядните Иванов и Атанасов, които от антикомунисти, станаха първи Костови социалисти. Долу Тройната коалиция на псевдо зелената либерално-социалистическа-фашистко-демократическа всеядна идеология на националния обир! Долу на най-безродното и псевдоевропейско богопротивно държавно управление „Петков“!

Протестът от 9-ти юли 2020 година искаше смяна, искаше правдивост и нов модел на ръководство на страната. Имахме очаквания, имахме фантазии. Но получихме куролация и следващата замяна.

33 години съсипия стигат!

Експерименти с дивотия, подкупност, чуждопоклонство, колаборация с българския ъндърграунд, цялостна цензура на медиите, гонене на инакомислещите, извращаване на националната ни еднаквост, облагодетелстване посредством интернационалните схеми и задължения на гърба на Българския народ няма да позволим!

Време е за България!

Време е за рестарт и присъди!

Киро и Асен; Лорер и Еконта; Сербезова и Константинова; Йорданова и Заков; Денков и Наско; Рашков и Гела не са промянаТА. Те са статукво на остарялото постоянно гадно тайно българско задкулисие. Политическа партия не е смяна, а е поле за борба сред политико-икономическите олигархично-мафиотски кланове, които са си в непрекъсната омерта, разиграваща повдигане на мизата. Политическа партия е очевидно – Прокопиев сменя Пеевски, а това е поДмяна, а не пРомяна!

Българите заслужаваме Правителство, което не е Тройна коалиция „Секс, опиати и рокендрол“ с основна уру.пия без диплома Кордела Калоян-Методиева, която няма нищо общо с мъжа си от съветската компания „Лукойл“ и който не прави кремълски прелом в София по думите на джобния военачалник, едвам достигащ тезгяха на Другарката, която беше Госпожа, а в този момент още веднъж е Госпожица. И не нямаме поради Асеня Госпожицата, камо ли Сербезовата.

Това ГугЛенско Правителство, което „не е“ на мафията, въпреки и него също тя да го ръководи не пита и не показва в никакъв случай какви са за него „героите“: Пламен Бобоков, Васил Божков (човек на Магнитски по изрече на простото), Огнян Донев, Иво Прокопиев, Алексей Петров, Кирил Домусчиев, Цветан Василев, братя Вълневи, Валентин Златев, тимаджии, пещерняци и други знайни и незнайни фенове на поДмяната, участващи в процесите на политическото (а от време на време и на сексуалното) преориентиране на депутатите.

Долу покварения блудник про100киро и цялата му крадлива и уродлива тайфа извратеняци, завзели посредством машинация българската власт и държащи я узурпаторски в интерес на непознати сили, иточващи и последния живец на всеки българин!

Съд и Затвор!

Всички дружно да подкрепим Вота на съмнение към Правителството, нямащо никакво лигитимно доверие!

АГОРА БЪЛГАРИЯ
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР