Стоп кадър ГонгРусия претърпя тежко поражение снощи от Дания с

...
Стоп кадър ГонгРусия претърпя тежко поражение снощи от Дания с
Коментари Харесай

Капитанът на Русия Артьом Дзюба след разгрома от Дания: Сегодня обкакались! Можете да ни запалите на огън

Стоп кадър Гонг

Русия претърпя тежко проваляне нощес от Дания с 4 на 1 и отпадна от европейското състезание. 

Капитан на съветския народен тим по футбол Артьом Дзюба се изрече цветисто: „ Бих желал да се извиня на всички, които повярваха. И тези, които са мечтали за това, можете да ни проклинате и да ни запалите на огън, ще бъдете прави. Благодаря на всички, които имаха вяра до последно. Бихме се, борихме се. Искахме да спечелим, само че по-късно допуснахме третия и четвъртия гол. "

Според Дзюба атмосферата на арената е била изумителна, тъкмо към това би трябвало да се стреми човек - да играе футбол по този метод.

Артьом Дзюба : „ Вратарят не може да бъде най-хубавият плеймейкър в нашия тим. А при нас всички подавания отиват към вратаря. Добре белгийците, те са над равнището ни. Но Дания е към нашето равнище.

" Мы обичан искать себе завършения на жопу, сегодня обкакались ", сподели цветисто Дзюба.

В мача за груповата фаза на Евро 2020 с датския тим в Копенхаген Русия загуби с 1: 4 и завърши представянето си на Евро 2020 . Дзюба вкара влиятелен гол от дузпа в 70 - ата минута. Според халфа на нашия тим Далер Кузяев грешките в шампионати от това равнище са неприемливи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР