Столицата е невероятен микс от хора, места, събития, емоции и

...
Столицата е невероятен микс от хора, места, събития, емоции и
Коментари Харесай

Това са най-дразнещите хора в София

Столицата е необикновен микс от хора, места, събития, страсти и прекарвания. Героите на деня постоянно се сменят ненадейно бързо, други пък остават за дълго само че без да са безусловно под светлината на прожекторите. Но както добре знаем, на никое място не може без негативни и изнервящи персонажи, които да объркат най-малко малко деня ни.

Контрольорите
Първото и напълно справедливо място, е за нашите всеобщи " любимци " - контрольорите, които всяват боязън, смут, ужас и неспокойствие всеки ден в градския превоз и са причина за внезапен спад в настроението. Те надвисват над пътуващите като буреносни облаци подготвени да глобят всеки, който преценяват. Доста постоянно и напълно примерни и постоянни жители стават жертва на тези зли герои.
Могат да се заядат с всеки, който им опонира, не им е приветлив или не е съумял да си купи билетче от ватмана още не първата секунда. Ако пък автомата за продажба на билети не работи... шанса да получиш схващане е нулев. Контрольорите постоянно са подготвени за кавги, санкции, закани с полиция и нито % учтивост. За това и всички толкоз ги " обичаме ".
Служителките на гише
Без значение дали става дума за служителки в отдел " Социално подкрепяне ", бранш на Национален осигурителен институт или каса за заплащане, тези служителки имат няколко общи неща - работата на гише и безконечната свадливост. Те постоянно са в неприятно въодушевление, което нормално се трансформира в позитивна посока единствено за сметка на нечие непознато страдалчество - в тази ситуация, това на клиента.
Най-любимото им нещо е да настояват с каменно изражение, че в даден документ има неточност, че липсват други документи или че сега няма по какъв начин да спомагат заради ред измислени аргументи. Когато се окаже, че всичко е наред и сбъркалите са те, пороя от заядливи мнения стартира с цялостна мощ и целият свят им става крив, защото се постанова да правят още от отговорностите, за които им се заплаща. Гадно, нали?
Кои са останалите най-дразнещи хора в София разберете в SofiaLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР