Столичният Надежда (Доброславци) ще се опита да вземе първа победа

...
Столичният Надежда (Доброславци) ще се опита да вземе първа победа
Коментари Харесай

С новия си треньор Ивайло Аспарухов Надежда отива за победа в Кюстендил

Столичният Надежда (Доброславци) ще се опита да вземе първа победа през новия сезон в Югозападна Трета лига. Само с три точки от първите девет мача, тимът е на последното място. Новият треньор Ивайло Аспарухов обаче пробва да промени наклонността. Най-напред приключи 2:2 с Оборище (Панагюрище), а през седмицата класира Надежда на полуфинал в София-град в шампионата за Купата на Аматьорската лига.
 Успешно ново начало за някогашния началник на Локо (Сф) Ивайло Аспарухов Успешно ново начало за някогашния началник на Локо (Сф) Ивайло Аспарухов
" Отборът е построен от млади момчета с качества. Просто им би трябвало малко време, успокоение, с цел да натрупат опит. Вярвам в тях и мога да кажа, че някои сигурно ще намерят място в професионалния футбол ", съобщи за Българска телеграфна агенция Ивайло Аспарухов.

" Да, сега сме на дъното на класирането, само че тимът ще се избави от изпадане. Ако не имах вяра, нямаше да се хвана. Отиваме в Кюстендил да играем футбол, да покажем израстването, което виждам. И в случай че можем, ще победим ".

Следващото затруднение на следващия ден е ФК Кюстендил, един от постоянните тимове в групата в предходните три сезона. И сега кюстендилци не вървят по никакъв начин неприятно, заемайки 2-а позиция в група Б на Югозападната трета дивизия с 15 точки. В Надежда (Доброславци) няма проблеми с контузени и осъдени, тъй че най-хубавото ще излезе на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР