Столичната полиция задържа тази нощ 26-годишен мъж от Първомай, който

...
Столичната полиция задържа тази нощ 26-годишен мъж от Първомай, който
Коментари Харесай

След преследване, стрелба и катастрофа полицията в София арестува обявен за общодържавно издирване

Столичната полиция задържа тази нощ 26-годишен мъж от Първомай, който е разгласен за общодържавно търсене, оповестиха от вътрешното министерство. До ареста му се стигна след дълго гонене в София и покрайнините на столицата. При гонката арестуваният е бил прострелян в бедрото от един от служителите на реда.

В 2:30 ч. тази нощ на ул. " Слатинска " екип на Първо районно ръководство се опитал да спре за инспекция автомобила, с който се движил 26-годишният мъж. Той обаче не се подчинил и се насочил към бул. " Цариградско шосе " в посока изхода на София. Междувременно преследващият го патрулен екип подал сигнал до всички дежурни да се включат в акцията.

Задържаният траял да бяга с колата си, като тръгнал за село Герман, където още веднъж не спрял на полицейските сигнали. След това се насочил към Околовръстното шосе в посока Чепинци. Там за следващ път отказал да спре и тръгнал към Световрачане. В този регион били пренасочени спомагателни автопатрули, които траяли след беглеца към Нови Искър.

26-годишният мъж няколко пъти направил опити да избута полицейски автомобил от пътното платно, като в последна сметка съумял при започване на кв. " Кумарица ", след което опитал да избяга, изоставяйки колата си. За да предотврати бягството му, един от служителите на реда създал изстрел със стоп патрон със служебното си оръжие и го ранил в бедрото.

Мъжът е престъпно проявен за обири и шофиране след приложимост на алкохол. Освен това той нямал и брошура. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР