Столичната полиция предприема мерки за сигурност преди днешното дерби между

...
Столичната полиция предприема мерки за сигурност преди днешното дерби между
Коментари Харесай

Полицията и частни охранители ще бдят за реда на днешното дерби между ЦСКА-София и Левски

Столичната полиция подхваща ограничения за сигурност преди днешното дерби сред " ЦСКА-София " и " Левски " Срещата стартира от 17:30 ч. на Националния стадион " Васил Левски ", напомни Българска национална телевизия.

Преди, по време и след провеждането на спортната демонстрация полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на закононарушения на територията на града.

Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия. На построени контролно - пропускателни пунктове в региона на стадиона ще се прави щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Малолетни ще влизат на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет. Феновете на " ЦСКА- София " ще бъдат допускани на отворените входове на браншове А и Г, а почитателите на " Левски " – на браншове Б и В.

Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително парфюми и чадъри/. С оглед отбягване на скупчване, феновете могат да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона - 15:30 часа.

Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда.

Във връзка със спортното мероприятие в следобедните часове е допустимо да възникне краткотрайно усложнение на придвижването в централната градска част, показват от Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР