Столичната общинска МБАЛ Княгиня Клементина“ обяви свободни места за специализанти.

...
Столичната общинска МБАЛ Княгиня Клементина“ обяви свободни места за специализанти.
Коментари Харесай

Общинска столична болница търси специализанти в 13 специалности

Столичната общинска МБАЛ „ Княгиня Клементина “ разгласи свободни места за специализанти. Болницата търси лекари, които да се образоват в 13 специалности, като пет от тях са държавна поръчка.

Свободните места са за трима специализанти по гастроентерология, един специализант по кардиология, двама – по образна диагностика, един по патология и двама – по АГ. Всички изброени дотук специалности са държавна поръчка.

Освен тях МБАЛ „ Княгиня Клементина “ търси един специализант физиотерапия, един – клинична лаборатория, двама – урология, също по двама – педиатрия и УНГ, четирима специализанти по обща хирургия, двама – по анестезиология и интензивно лекуване и един – по ядрена медицина.

Желаещите би трябвало да подадат заявление за присъединяване в свободен текст, автобиография, копие от документите си за ценз, уверение за участие в БЛС, здравно за постъпване на работа, удостоверение за съдимост, копие на персонална карта, както и копие от трудови книжки или информация за трудов стаж от настояща месторабота, в случай че има такава.

Конкурсът ще се организира на два стадия – асортимент по документи и събеседване.

Протоколът от подбора по документи, заповедта за датите на осъществяване на втория стадий от състезанието и протоколите от събеседването ще бъдат оповестени на страницата на болничното заведение.

Кандидатите за специализанти ще бъдат уведомявани за резултатите от провеждането на двата стадия от състезанието на електронен адрес.

Документите се подават в деловодството на болничното заведение – гр. София, бул. „ Ген. Н. Столетов “ № 67А. Срокът за подаването им е до 16:30 часа на 17 октомври 2022 година

За информации искащите могат да позвънят на: 02 92 68 180.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР