Столичната община, в рамките на проекта FoodWave, организира Зелена школа

...
Столичната община, в рамките на проекта FoodWave, организира Зелена школа
Коментари Харесай

„Зелена школа 2022“ стартира в София на 12 март

Столичната община , в границите на плана FoodWave, провежда „ Зелена школа 2022 “ . Тя е ориентирана към младежите на възраст сред 18 и 35 години. 
Кампанията включва безвъзмездни на практика образования за развиване на интензивността във връзка с устойчивото произвеждане и ползване на храна, климатичните промени и опазването на околната среда.
Обученията в „ Зелената школа “ ще оказват помощ на искащите да научат повече за биологичното земеделие , чистото произвеждане на храни и уравновесеното хранене – даже и в градски условия и това по какъв начин производството и потреблението на храна въздейства на климатичните промени. Участниците ще могат да основават послания и наличие, които влияят и увличат хората към по-качествен и добър витален стандарт, без да повреждаме природата към нас. 
Регистрацията е отворена до 10 март (четвъртък) в това число. 
В рамките на три месеца, участниците ще преминат през теоретични и на практика сесии, водени от експерти, водачи на локални общности и производители на храна .
Обученията в " Зелена школа 2022 " са безвъзмездни за утвърдените участници и ще се организират в почивните дни (събота или неделя).
Първо издание на Зелена школа 2022 започва на 12 март 2022 година , събота, от 10:00 до 12:00 ч.
През пролетта на 2022 година (март – май) ще бъдат проведени четири „ Зелени школи “, в които ще се обучат общо над 120 младежи .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР